Aktuelno 39

15.04.2024.

15:27

Pevač razbesneo publiku: "Nikada me više nećete videti ovde" VIDEO

Dejmon Albarn iz "Blura" razbesneo je publiku na festivalu Koačela i poručio je da se neće vraćati.

Izvor: B92.net

Pevač razbesneo publiku: "Nikada me više nećete videti ovde" VIDEO
Profimedia

Podeli:


Dejmon Albarn je verbalno napao publiku na Koačeli, dok su fanovi žigosali posetioce festivala kao "sramotne" nakon njihove apatične reakcije tokom natstupa benda, prenosi Daily Mail.

Čuveni bend svirao je set od 13 pesama na muzičkom festivalu u Kaliforniji, uključujući klasike iz 90-ih. Međutim, publika nije bila oduševljena njihovim nastupom, a apatija publike postala je očigledna bendu. Moglo se videti da pevač Dejmon izgleda sve iznerviranije dok je bezuspešno pokušavao da stupi u kontakt sa gomilom.

Muzičar je više puta pokušavao da natera sve da pevaju uz refrene.

Frustrirano je izjavio da se bend neće vraćati na festival, rekavši.

"Nikada nas više nećete videti, pa biste mogli da zapevate", poručio je publici.

Snimci momenta savijanja prstiju ubrzo su kružili društvenim mrežama, a mnogi fanovi su osudili publiku na Koačeli da ima "najgore vibracije".

"Ameriko, ti ne zaslužuješ Dejmona Albarna, ne zaslužuješ Blur", "Koačelo ne zaslužuješ da te krasi prisustvo Blur-a", "Zapravo se osećam loše zbog njih, oni zaslužuju bolje", neki su od komentara.

Veruje se da je problem u tome što je publik na festivalu mahom mlađa, a pomenuti bend bio je poznat devedesetih godina.


 

Podeli:

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: