Aktuelno 2

13.04.2024.

10:14

Robert De Niro sa 35 godina mlađom partnerkom na svečanoj večeri kod Bajdena FOTO

Slavni američki glumac Robert De Niro i njegova 35 godina mlađa partnerka Tifani Čen bili su na svečanoj večeri u Vašingtonu, koju je organizovao Džo Bajden u čast japanskog premijera Fumija Kišide.

Izvor: B92.net

Robert De Niro sa 35 godina mlađom partnerkom na svečanoj večeri kod Bajdena FOTO
Profimedia

Podeli:

Bajden i Kišida najavili su jačanje vojne saradnje dveju zemalja i razvoj novog raketnog odbrambenog sistema, a na proslavi ovom povodom našao se i De Niro sa svojom izabranicom, s kojom je prošle godine dobio ćerku.

Profimedia

Glumac je upoznao Tifani 2015. godine, tokom snimanja komedije "The Intern". On je imao glavnu ulogu, a ona je u filmu glumila inspektorku Tai Či. Svoju vezu potvrdili su 2021. godine. Legendarni glumac ima sedmoro dece, i to sa četiri različite žene - po dvoje s Dajen Ebot, Tuki Smit i Grejs Hajtauer, a pretpostavlja se da je poslednje dete, ćerku Džiju Virdžiniju, dobio s Tifani.

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: