Aktuelno 0

08.04.2024.

20:05

50 Cent optužio Didijevu bivšu da je "prostitutka" FOTO

Reperka Jung Majami brani se nakon što je imenovana u tužbi protiv svog bivšeg dečka Didija.

Izvor: Jutarnji.hr

50 Cent optužio Didijevu bivšu da je "prostitutka" FOTO
Profimedia

Podeli:

U nedelju je 50 Cent podelio video intervjua kad je Jung Majami gostovala u emisiji "The Jason Lee Show" u kojoj je sebe nazvala "ku*vom". Isečak je sadržao definiciju pojma koji je 50 Cent stavio preko snimka, a sve to jer je nju definisao kao "prostitutku".

"U redu je biti ku*va, ali samo budite sigurni da vam plate", poručio je 50 Cent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 50 Cent (@50cent)

Jung Majami odlučila je da se brani u komentarima i dala je kontekst te izjave.

"Mislim da je ovo izvučeno iz konteksta. To je uvreda ‘šta ima, ku*o‘. To je moj rođak uvek govorio. To je sleng koji smo govorili jedno drugome, to je ono što sam pokušavala objasniti Džejsonu jer je on homoseksualac i shvatao je šta sam pokušavala da kažem. Ja nisam prostitutka. Nikada u životu nisam prodala ni jednom. I mrzim što se ovo vrti", objasnila je ona.

Nen komentar 50 Cent je podelio na Instagramu i dodao svoj odgovor.

"Meni se sviđa Jang Majami. Ne želim da je povredim, ili da povredim njena osećanja", objasnio je, a uz to je koristio termin "LSW", koji znači "little sex workers", odnosno male seksualne radnice.

Podsetimo, u Džonsovij tužbi piše da se Didi "hvalio kako ima nekoliko žena koje plaća mesečno”, stoji u dokumentima do kojih je došao Us Weekly, a takođ  je optužio Jang Majami da je dilovala drogu za Didija.
 

On je optužio Didija da je konzumirao drogu poznatu kao ružičasti kokain koju opisuje kako mešavinu ekstazija i kokaina.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

20 h

Podeli: