Aktuelno 7

07.04.2024.

20:03

Novi detalji nakon optužbe glumice da ju je Saša Baron Koen seksualno uznemiravao

Glumica Rebel Vilson priznaje da je osećala sram zbog toga što je nastavila da radi sa Sašom Baronom Koenom i otkriva da žali zbog mogućnosti da je njena tvrdnja o seksualnom uznemiravanju bila uzrok njegovog razvoda.

Izvor: B92.net

Novi detalji nakon optužbe glumice da ju je Saša Baron Koen seksualno uznemiravao
EPA-EFE/Rick Rycroft / POOL

Podeli:

Glumica kaže da su je i "druge žene kontaktirale" nakon što su njene optužbe iznete u javnost, a Baron Koen i njegova supruga Isla Fišer objavili su da su se razveli nekoliko dana nakon optužbi, piše Daily Mail.

Rebel Vilson je otkrila da je osećala "sram" što je nastavila da radi sa Sašom Baronom Koenom nakon što je tvrdila da ju je seksualno uznemiravao na snimanju filma Grimsbi iz 2016., što glumac poriče.

Glumica je u svojoj autobiografiji tvrdila da ju je glumac zamolio da se skine za scene uprkos njenim ugovorima koji sadrže klauzule "zabrana golotinje" i da je uputio seksualno eksplicitne zahteve. Sada je Rebel rekla za Sun da se oseća sramota što nije učinila više u vreme navodnog incidenta i tvrdi da ju je njen agent, koji je takođe zastupao Barona Koena, ubedio da nastavi.


"Ono što je trebalo da uradim je da napustim taj set u trenutku kada se desio prvi čin, trebalo je da odem. Trebalo je samo da se vratim u hotel, zahtevam da odem i da se više ne vraćam", ističe.

Baron Koen je ranije ove nedelje objavio da su on i supruga Isla Fišer raskinuli, a izvori sugerišu da je brak bio problematičan već neko vreme i da su optužbe bile 'katalizator' za raskid.

To dolazi nakon što je Rebel rekla da ju je kontaktiralo nekoliko drugih žena nakon što je tvrdila da ju je seksualno uznemiravana, tvrdeći da će "istina izaći na videlo".

Predstavnici Barona Koena kažu da on negira bilo kakve optužbe za maltretiranje ili uznemiravanje prema Rebel na snimanju akcione komedije Grimsbi iz 2016. godine.
 

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: