Aktuelno 3

05.04.2024.

9:01

Majkl Džekson ponovo osumnjičen za zlostavljanje dece: Gole fotografije će možda dospeti u javnost

Gole fotografije Majkla Džeksona mogle bi da budu otkrivene javnosti, nakon što su Vejd Robinson i Džejms Safečak podneli novu građansku tužbu.

Izvor: B92.net

Majkl Džekson ponovo osumnjičen za zlostavljanje dece: Gole fotografije će možda dospeti u javnost
Profimedia

Podeli:

Fotografije bi mogle da se podele sa svetom nakon što su dvojica muškaraca koji tvrde da ih je zlostavljao dok su bili deca pokušali da otkriju sudske zapise.

Vejd Robson (41) i Džejms Sejfčak (46) tvrde da ih je Džekson više puta silovao kao malu decu 1980-ih i 90-ih na svom ranču Neverland i na drugim mestima, navodi Daily Mail.

Kao deo slučaja, koji bi mogao da bude na suđenju već sledeće godine, oni traže pristup zapečaćenim policijskim zapisima o Džeksonovim optužbama za pedofiliju iz 2005. godine.

Advokati MJJ Productions i MJJ Ventures veruju da su prava meta "fotografije genitalija i golog tela Majkla Džeksona koje je snimila policija".

Dalji detalji o tome šta fotografije prikazuju i kada i zašto su snimljene nisu objavljeni. Policija koja istražuje navode o seksualnom napadu ponekad će od optuženih tražiti detaljne opise intimnih delova i tela njihovog navodnog napadača.

Policajci to rade u pokušaju da otkriju bilo koje jedinstvene fizičke karakteristike koje bi mogle potvrditi njihove tvrdnje. Takođe je nejasno zašto Džeksonovo imanje veruje da Robinson i Sejfčak žele da se golišave fotografije podele sa svetom.

U zahtevu za poništavanje četiri sudska poziva, koji je podnet Višem sudu u Los Anđelesu u sredu, navedeno je da su slike zapečaćene sudskom naredbom, navodi People magazin.

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: