Aktuelno 0

23.03.2024.

13:33

Bitka oko nasledstva Majkla Džeksona se nastavlja: Majka imala džeparac od 33 miliona dolara

Porodična svađa Majkla Džeksona oko njegovog nasledstva se nastavlja, a navodi se da je njegova majka Ketrin dobila oko 55 miliona dolara u proteklih 15 godina.

Izvor: Klix.ba

Bitka oko nasledstva Majkla Džeksona se nastavlja: Majka imala džeparac od 33 miliona dolara
Profimedia

Podeli:

Kako navodi Mirror, Katrin dobija značajnu mesečnu naknadu u ukupnom iznosu od više od 160.000 dolara. Prema ostavštini, navodno je dobijala i druge novčane isplate, a njen džeparac iznosio je ukupno 33 miliona dolara.

Ova vest je objavljena nakon što je predstavnik imanja potvrdio da su podneli pravne dokumente usled njihovog spora s Majklovom majkom oko pravnih troškova za koje ona želi da imanje plati račun.

Poslednja oporuka pop ikone podnesena je godinama pre njegove smrti, a konačna verzija podnesena je 2002. godine. Kralj popa je nažalost preminuo nekoliko godina kasnije, odnosno 25. juna 2009. godine.

Prethodno je bilo rasprava oko njegove oporuke nakon višestrukih izdanja podnesenih tokom godina. Međutim, sve su verzije tvrdile da su njegovi interesi stavljeni u "Porodični fond Michaela Jacksona".

Majklove želje bile su da 20 posto njegovog imanja ode u humanitarne svrhe, a ostatak bi se podelio između njegove mame i njegove dece. Nakon majčine smrti sva preostala sredstva išla bi njegovoj deci.

Međutim, ranije ove nedelje otkriveno je da su sin Blanket i njegova baka nedavno radili zajedno kako bi sprečili zadužene za ostavštinu da izvrše veliku poslovnu transakciju kojoj su se jako protivili.

Mediji izvještavaju da u dokumentima 22-godišnji Blanket objašnjavao kako su on i njegova baka izneli svoje argumente protiv dogovora, a sud je potom presudio protiv njih i zatvorio slučaj.

Međutim, sada je Ketrin odlučila da se žali na presudu, a Blanket se ne slaže, niti želi da ostavština njegovog oca plaća njene pravne troškove.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: