Aktuelno 7

04.04.2024.

20:50

Pevači zbog smrti Danke Ilić otkazuju nastupe: "Ne bi bilo ljudski " FOTO

Srbiju i region danas je potresla stravična vest da malena Danka Ilić (2), za kojom se tragalo 10 dana, više nije među živima.

Izvor: B92.net

Pevači zbog smrti Danke Ilić otkazuju nastupe: "Ne bi bilo ljudski " FOTO
ATAImages/M.M.

Podeli:

Mnoge javne ličnosti oglasile su se na društvenim mrežama povodom ove strašne tragedije, gde iskazuju žaljenje, saučešće porodici nastradale, ali i bes zbog monstruznog čina ubistva i zataškavanja slučaja.

Takođe, pojedini pevači počeli su da otkazuju svoje nastupe jer ih je ova vest pogodila. Među njima je Boban Rajović koji je naredne subote, trebalo da nastupi u Zaječaru. Kako kaže, za to neće imati snage:

"Nema šanse da bih mogao da pevam u subotu, a posebno ne u Zaječaru koji je tako blizu Bora. Mislim da jednostavno ne bi bilo ljudski i osećao bih se jako loše", rekao je Rajović za medije, prenosi 24sedam.

Antonio Ahel/ATAImages

Osim njega i pevačica Mahrina otkazala je svoj večerašnji nastup.

"U klubu u kom je trebalo da nastupim večeras neću nastupati, zbog tragedije koja se desila. Klub će normalno raditi, a mi se vidimo nekom drugom prilikom", napisala je Mahrina.

I Indira Radić je otkazala nastup koji je trebalo da održi večeras u Beogradu.

Ona je izjavila da se saoseća sa svim ljudima koji žale za malom Dankom.

"Pretužan dan... Kao majka, baka i žena, saosećam se sa svim majkama, očevima, bakama, dekama i svim ljudima koji žale za malenom dušom Dankom",  poručila je Indira i dodala:

"Otkazujem svoj večerašnji nastup u Beogradu. Počivaj u miru, anđele", napisala je pevačica na Instagramu.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: