Hronika 6

04.04.2024.

19:36

Podignut dron; Krči se šiblje; Traga se za Dankinim telom FOTO

Ekipe i dalje pretražuju deponiju na Banjskom Polju u potrazi za telom male Danke Ilić.

Izvor: Novosti

Podignut dron; Krči se šiblje; Traga se za Dankinim telom FOTO
TANJUG/ RADE PRELIĆ

Podeli:

Prisutni su kamioni i buldožeri, a podignut je i dron, pišu Novosti.

Na terenu je i mehanizacija - prekopava se i krči šiblje u pokušaju da se pronađe telo devojčice.  

Takođe, kako su preneli mediji, otac S. J., osumnjičenog za ubistvo devojčice Danke Ilić, odveo je žandarmeriju u blizini sela Luka gde se sumnja da je bačeno telo.

Policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot. Tužilaštvo u Boru se oglasilo i saopštilo da je S.J. i D.D. određeno zadržavanje, kao i da se prikupljaju dokazi za vođenje krivičnog postupka.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

"S.J. se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uslovima na putu usled čega je prednjim desnim delom vozila udario u devojčicu i usmrtio je", navodi izvor iz istrage

Kako mediji prenose, devojčica je davala znake života kada su je udarila dva radnika Vodovoda. Izvor iz istrage naveo je da je ona je bila živa i kada su je stavili u gepek. Ova informacija nije zvanično potvrđena.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Tenkovi su ušli u centar grada

Izraelski tenkovi su prvi put u utorak stigli do centra Rafe, prema izjavama svedoka, tri nedelje nakon početka kopnene operacije u južnom delu Gaze koja je izazvala globalnu osudu.

13:26

28.5.2024.

23 h

Podeli: