Neka igra počne! Pampers Pants za najmlađe istraživače

Kada bebe postanu aktivne i počnu da se igraju kroz pokrete, presvlačenje i druge naizgled jednostavne radnje postaju teške i naporne i za bebu i za roditelje. Beba u tim trenutcima mora da prestane da istražuje svoj svet, zbog čega postaje razdražljiva. Pampers je zato odlučio da pomogne i na tržište plasirao Pampers Pants pelene u manjim veličinama - za bebe 6+ meseci starosti, koje su veoma lake za korišćenje i obezbeđuju do 12 sati zaštite od vlažnosti!

Zdravlje

Izvor: B92

Sreda, 16.05.2018.

17:00

Default images

Kada napune 6 meseci, bebe žele da istražuju svet oko sebe. U ovom dobu one sede stabilno bez pomoći, puze sa igračkom u jednoj ruci, čvrsto stoje na nogama dok ih neko drži, podižu i drže predmete sa obe ruke, istražuju svoju okolinu... Ovo je vreme kada presvlačenje postaje izazov. Postoje trenuci kada, bez obzira na to koji trik izvučete iz rukava, vaša beba jednostavno nije zainteresovana za predstavu koju ste joj pripremili.

Sa Pampers Pants pelenama, majke mogu da presvuku svoje male istraživače mnogo brže i lakše, što im ostavlja više vremena za igru.

„Od šestog meseca bebe ojačaju, postaju snažnije, što im pomaže da imaju više samopouzdanja pri pokretima. Radoznalost i želja da saznaju nove stvari takođe rastu, što dovodi do veoma aktivnih mališana koji sve više uvežbavaju svoje novo razvijene sposobnosti. Mame tada imaju vrlo važnu ulogu - treba da stimulišu mališane na pokret, a u isto vreme im pruže slobodu pokreta uz osećaj sigurnosti. Korišćenje Pampers Pants pelena može mnogo da pomogne, jer su elastične oko struka i imaju fleksibilan sistem koji osigurava slobodu pokreta, ali pruža isti nivo zaštite. Pampers Pants pelene navlače se lako, kao i obične gaćice, a nakon upotrebe ih jednostavno možete skinuti cepanjem sa strane,“ tvrdi prim dr Danijela Vukićević, dečiji fizijatar.

Pampers Pants pelene se lako oblače, pružaju osećaj udobnosti i čuvaju bebinu kožu suvom do 12 sati. Dizajnirane su za aktivne bebe već od 6+ meseci starosti i imaju samo dva koraka za oblačenje što se može videti na linku: https://www.youtube.com/watch?v=xnIeraWKNq0.

Više vremena za igru, novi pokreti, istraživanje i igranje uz Pampers Pants - načiniće jedno nezaboravno iskustvo i za roditelje i za bebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: