Da li vam otkazuje srce?

Ako imate predispozicije za srčana oboljenja - pušite ili ste bivši pušač, imate visok krvni pritisak, trebalo bi da obratite pažnju na određene simptome.

Pošaljite komentar
 1. Za sve one koji imaju i najmanje sumnje da sa njihovim srcem nesto nije u redu, neka urade TEST OPTERECENJA! Kosta 2-3 hiljade dinara u privatnim ordinacijama...Moj otac je radio sve moguce pretrage i sve mu je bilo OK...Ignorisao je samo negativan test opterecenja. Proslog leta je imao tesku operaciju na srcu. Hvala Bogu sve je proslo najbolje, ali prevencija je ipak najbolja stvar.
  (novosadjanin, 20. januar 2012 15:04)

  # Link komentara

 2. Ako niste sigurni da li vam je pritisak povremeno povisen i imate slucajeve u porodici, probajte omega 3 pilulice. Meni je delovalo da je sve u redu i pri nekoliko merenja pritisak je bio normalan, ili na granici sa povisenim, ali sam ipak resio da probam i sad se osecam jos bolje.
  (VV, 19. januar 2012 19:23)

  # Link komentara

 3. Irelevantno, svako je imao bar 2 simptoma do tridesete. S obzirom da vise od 50% ljudi svakako umire iz kardio vaskularnih razloga, tesko da medicina nesto konkretno moze zakljuciti.
  (Jovan, 19. januar 2012 14:49)

  # Link komentara

 4. u 70 posto slucaja mogu da cujem moje srce kako lupa cak i da izmerim brzinu pulsa ako se koncentrisem na jednu tacku na telu (bez pipanja tog dela tela).
  nisam siguran da li imam pritisak posto od malih nogu mogu da cujem srce kako kuca cak u stomaku ili na prstima ako se usresredim
  (milan, 19. januar 2012 13:45)

  # Link komentara

 5. Odlicno! I ako ste prepoznali da vam srce otkazuje nema vam pomoci...
   (antifilozof, 19. januar 2012 11:08)

  # Link komentara

 6. ja imam podosta ovih simptoma, nosio sam holter dva puta i sve je ok?? a svako vece imam kratke udahe i gomilu tegova na grudima.. i sta sad???
   (Ivan, 19. januar 2012 10:04)

  # Link komentara