Sinovak pokreće kliničko ispitivanje vakcine za omikron

Kineska kompanija Sinovak započela je juče kliničko ispitivanje u Hongkongu kako bi se procenila bezbednost i imunogenost inaktivirane vakcine protiv kovida 19 namenjene zaštiti od omikron soja. Vakcina će se koristiti kao dopunska vakcina za zdrave odrasle osobe.

Izvor: serbian.cri.cn
Pošaljite komentar
 1. "бла"

  Молим Вас да ме упутите на изворе Ваших тврђења: на пример, на Вашу праксу на некој званичној инфективној клиници, Вашим истраживањима вируса у званичној лабораторији и ако сте професор или професорка на званичном медицинском факултету, и на Ваше писане радове на предметну тему,
  Унапред Вам велико хвала!
  (Павле, 10. jul 2022 21:37)

  # Link komentara

 2. Ova globalna nesreća uvećana zlom medicine je užasna. Ali oni sa mozgom mogu naći neku korist u učenju iz situacije. Pogotovu je ovo šansa za lekare! Ako ste deo te sekte koja nanosi veliku medicinsku štetu populaciji (a i sebi lično i svojim najbližima) eto prilike da se osvestite i deprogramirate.
  Zašto ovi prave novu vakcinu? Kada je prethodna tako moćna? Kada su već prinudno imunizovali sve, i time rešili problem? Pa još imaju ne zaključavanje nego totalno, kad god hoće kolko god hoće? Oni je prave jer situacija ne valja nikako. I jer ne znaju šta više da rade. I jer su žrtve koncepta, a kada realnost pokaže da koncept ne valja - oni pojačavaju koncept!
  Zadnjih 100 godina medicina "zna" šta je izazvalo veliku pandemiju 1918. Izuzev što ne da menja to "rešenje" svako malo nego bukvalno nema pojma. Šta reći o kalvariji polio vakcinacije decenijama posle II sv. rata? Kada su uneli njima toliko novih bolesti u ljudski rod. Prinuda da se "zna" iako se ne zna dovodi do nasilnih, netačnih i nenaučnih koncepata "patogen" i "zaraza" i "virus" itd. objedinjenih u nikad dokazanu i na razne načine opovrgnutu "germ hipotezu". Čega rešenje ioanako ne može biti vakcina, zahvaljujući pogrešno uprošćenom i netačnom poimanju "imuniteta". I sada - kao i kod svih ranijih vakcinacija - em patogen nije nestao, em ste ga bocama evolutivno unapredili em ste tolike onemogućili da uopšte uspostave imunitet!
  Nema nikad nikakvih po sebi "antivaksera" već su perpetualno sumanuti vakcinofašisti.
  (Helios, 5. jul 2022 11:02)

  # Link komentara

 3. sinovac ajde oladi malo
  (bla, 5. jul 2022 10:59)

  # Link komentara