"Kvantna medicina nakon preležanog koronavirusa vraća u normalu poremećene tokove organizma"

Sve češće se može čuti kako oporavak posle preležanog koronavirusa traje dugo, a specijalista radiologije i kvantne medicine dr Vladimir Sinicki ističe da lekari uz pomoć kvantne medicine vraćaju poremećene tokove u organizmu u normalu i tako pomažu organizmu da uđe u balans i prevaziđe bolest.

Izvor: B92, TV Prva
Pošaljite komentar
 1. Kvant i kvantno, nema neposredne veze sa ćelijom, nego sa atomima i ostalim elmentarnim česticama i elektromagnetnim zračenjem (npr. kvant svetlosti). To ne znači da u osnovi svake ćelije nisu atomi i njihova kvantna stanja, kao i kvantna stanja elektrona u atomu, i molekuli koje ti atomi izgrađuju, a koji učestvuju u složenoj ćelijskoj strukturi. Čini mi se ipak, da fiziološko stanje ćelija, ne može da zavisi od različitih kvantnih prelaza npr. elektrona u atomima, ili od frekvencionih/ energetskih pojava u istim. Bolesti su uglavnim izazvane različitim patogenima, toksinima ili mutacijama na nivou ćelija, a mutacije na DNK su posledica dejstva raznolikih jonozujućih zračenja, i kancerogenih supstanci.
  (Smuleco, 30. mart 2021 12:13)

  # Link komentara

 2. Koliko hejterskih komentara.. Prvo i osnovno, kod svakog lekara kad odete prvo vas pita gde vas boli i šta vas boli,to se zove anamneza. Da bi lekar mogao da poveze vaše simptome sa nekom bolešću mora znati šta vam se dešava trenutno (ili unazad par meseci i godina). Npr. ne znači ako vas boli noga da je to samo problem sa nogom, zato služi razgovor sa pacijentom..
  Drugo, Kvantna medicina je izjednačena za 'zapadnom' medicinom u Srbiji još od 2005. dakle priznata kao grana medicine. Prvo se informišite pa onda hejtujte.. U svetu, Rusiji (gde je i nastala), Nemačkoj itd. se primenjuje još od vremena nakon 2.sv.rata.
  Ne nasedajte na tzv. 'Kvantne analize' koje traju minut-dva i koštaju oko 800-1000 din., držite neke štapiće u ruci, i dobijete samo koji nedostatak vitamina imate u telu. Pregled pomoću kvantne medicine traje mnogo duže i dobijete pravo stanje organizma, da li postoje oboljenja, disfunkcije, infekcije itd. Dobro se upoznajte, bilo na netu bilo po preporuci, ko šta radi i koliko dugo radi jer ima puno prevaranata.
  (Nada, 27. mart 2021 20:34)

  # Link komentara

 3. Bilo bi zanimljivo uraditi pregled bez anamneze, tj.da lekar ne zna koje vec poznate bolesti imam a onda na kraju da utvrdimo sta je nasao.
  (banat, 25. mart 2021 17:08)
  Ovo i jeste princip rada kvantne medicine. Pitaju te zašto si došao, ali samo retorički, da ne bude da nisu. A odgovor pacienta ih praktično ne zanima. Urade svoje analize, pa tek tada stvarno razgovaraju i objašnjavaju šta su problemi i najvažnije šta su uzroci. Na preporuku sam došao kod jednog i dalje preporučio prijateljima. Povratne info prijatelja su bile takve da su većini slučajeva bili iznenadji i nalazima i uzrocima bolesti
  (Zadovoljni pacient, 27. mart 2021 08:32)

  # Link komentara

 4. Nemate pojma, kao i obično, a pljujete na sve što ne razumete. Kvantna znači analiza na nivou ćelije. Frekvencija ćelije, eto to je. Provalili kinezi još ihahaaj odavno... i napravili ogromnu bazu podataka. Uređaj samo upoređuje trenutna merenja sa bazom u kojoj su referentne vrednosti zdravog organizma. Rusi provalili da to stvarno radi, pa su tu tehnologiju upotrebili na svojim kosmonautima, jer gore nema doktora. Uređaji koštaju mnogo ako nisu kineske kopije originala, koji je ruski. Idu do 35000 USD. I te kopije rade, ali sa manjom preciznošću i ograničenjima, a koštaju oko 1000 USD.
  Lako je ne znati a pljuvati... baš lako.
  (KN95, 26. mart 2021 01:06)

  # Link komentara

 5. pa leci i sima vidar, na daljinu,
  leci i komsinici smiljka, sircetom i belim lukom,
  a leci i prota paja, tamjanom i svetom vodicom
  (wer, 25. mart 2021 22:34)

  # Link komentara

 6. Pozdravljam metodu kvantne i integrativne medicine. Indirektno sam ucestvovao u tome. Zahvaljujući Principima našeg velikog naučnika Mihajla Pupina i japanskih naučnika kvantna medicina je tu gde jeste.
  Inače, po struci sam mašinac energetičar, nemam kontakt sa medicinom.
  Mnogim ljudima preporučujem da se pre svega informišu o koracima svog zdravlja. Polako i bez predrasuda.
  Neka svako od vas uradi BioRing Test i osetiće nešto ... na vama je dalje da se upustite u nove izazove.
  Pozdrav svima, Aleksandar
  (Aleksandar, 25. mart 2021 22:18)

  # Link komentara

 7. Nemojte da ismevate ono sto ne razumete ili niste probali.

  Prvi put kad sam isao po preporuci, isto sam mislio da je u pitanju neka glupost. Kasnije sam bio izuzetno pozitivno iznenadjen sta sve moze da skenira u telu i sa kojom preciznoscu, od onih stvari koje ste vec znali, do svega ostalog, najbolji i najjednostavniji nacin kompletnog sistematskog pregleda tela. Ne znam koliko je efikasno kao vid lecenja, ali se kao dijagnoza pokazalo odlicno (licno iskustvo).
  Ako ste nekad bili u apoteci na besplatnoj promociji merenja vitamina i minerala (Solgar, Terranova...), to funkcionise po istom principu i pokazalo se takodje kao dosta pouzdano.

  Ukratko, glavni princip rada je da svaki organ i stanje u telu imaju odredjenu frekvenciju i da je napravljena obimna baza podataka sa svim tim frekvencijama. Uredjaj meri sve te frekvencije koje telo emituje i uporedjuje ih sa onim iz baze podataka i na taj nacin se vrsi analiza svega u telu.

  Jedan zanimljiv primer, sestra je imala neki ginekoloski problem, isla kod jednog, drugog ginekologa, nisu znali sta je tacno u pitanju i bez prave dijagnoze. Kasnije je bila na kvantnoj i izmedju ostalog je dobila tacnu dijagnozu i tog problema. Otisla posle ponovo kod ginekologa sa tom dijagnozom, ginekolog to potvrdio i rutinski resila problem.
  (Swift, 25. mart 2021 22:17)

  # Link komentara

 8. Prvo sam mislio da je ovo prevara, ali sad kontam da i nije loše. Ljudi su prsli, idu od lekara do lekara, svađaju se, a nije im ništa. Onda im ovi kvantni lekari daju dve žice da drže 10 minuta, pokažu par renderovanih slika organa, prepišu neki placebo, i pacijenti srećni, zadovoljni, odu kući i svima hvale efikasnost kvantne medicine i superiornost u odnosu na klasičnu. Treba ljudima neka uteha, pre su to isto nudili beli magovi, vidovnjaci, tarot tumači, sad to rade ovi kvantni medicinari.
  (Zo, 25. mart 2021 20:23)

  # Link komentara

 9. Kvanta medicina me je spasila operacije polipa u nosu i sinusa. Sve pohvale za kvantnu medicinu, medicinu budućnosti
  (vlada, 25. mart 2021 18:58)

  # Link komentara

 10. Назив је споран- не би смела да се помиње медицина, већ исцељивања. Пацијенти не смеју да буду довођени у заблуду! Шта каже Министарство здравља?
  (Држави, реагуј!, 25. mart 2021 18:43)

  # Link komentara

 11. A doktorat iz kvantne medicine se stiče na Univerzitetu Alan Čumak, levo od katedre za feng šui i gledanje u pasulj.
  (Bcvdn, 25. mart 2021 18:33)

  # Link komentara

 12. Kvantna medicina je jednako nebulozan termin kao i kvantno bibliotekarstvo.
  (Mandrak, 25. mart 2021 18:10)

  # Link komentara

 13. Ovo sam radio u jednoj apoteci pre nekoliko godina. Uzme se neka sonda u ruke i onda vrše neka merenja u telu. Traje svega par minuta. Imali su promo besplatan pregled sa tim aparatom. Inače se takav pregled naplaćuje 1000 do 2000 dinara. Sve u svemu naglašeno mi je da to ne može biti dijagnoza, već može samo da da neke indicije, a za pravu dijagnozu da se ode kod lekara. U suštini smo se dvoje pregledali i za oboje apotekar nije znao ništa o nama, a prilično precizno su pogodili neke nedostatke u telu (kamen u žuči, sportsko uvećano srce, povišen nivo arsena, olovo itd). Sve u svemu mislim da ovo ima smisla, ali verovatno postoji i bolji i lošiji aparati i verovatno postoje i greške u merenjima. Ne košta mnogo, pa se svako može pregledati, a ako ima nekih indicija onda treba otići na zvanični pregled kod lekara.
  (Keto, 25. mart 2021 17:54)

  # Link komentara

 14. Šta je sledeće?
  Medicina horizonta događaja? Ili lečenje preparatima nastalih obrnutom proporcijom drugog zakona termodinamike i jedanaste tablica rimskog prava?
  (Nesa Star, 25. mart 2021 17:29)

  # Link komentara

 15. Novak Djokovic je koristio tu tzv. kvantu medicinu jos 2011 ali i ranije, tzv. SCIO, koji nije obican biofidbek aparat vec se zasniva na toj kvantoj medicini.

  [link]
  (Borko, 25. mart 2021 17:27)

  # Link komentara

 16. Bilo bi zanimljivo uraditi pregled bez anamneze, tj.da lekar ne zna koje vec poznate bolesti imam a onda na kraju da utvrdimo sta je nasao.
  (banat, 25. mart 2021 17:08)

  # Link komentara

 17. Када ће Лекарска комора овим шарлатанима да одузме лиценце?
  (Смрда, 25. mart 2021 17:07)

  # Link komentara

 18. Sarlatan i nadrilekar. Trebalo bi da je zakonom kaznjivo.
  (Ana, 25. mart 2021 17:01)

  # Link komentara

 19. kvantna medicina (odn "kvantno lecenje") je po wikipediji - "technobabble" tj lupetanje koje zvuci tehnicki. U pravu su.
  (tzetzetung, 25. mart 2021 16:58)

  # Link komentara

 20. Sećam se ovog pregleda organizovani od naše firme. Na kraju smo svi imali iste probleme a dobio sam recepte na neke nepoznate preparate u iznosu od 6000-7000din i to da realno nemam nikakav problem. Po meni je ovo glupost.
  (Ivan, 25. mart 2021 16:42)

  # Link komentara

 21. Doktore, dede objasni mi sta je to kvantna fizika i dobićeš bombonu!!! Kakvi prevaranti majko mila...
  (chomi, 25. mart 2021 16:41)

  # Link komentara

 22. a šta je kvantna medicina? vračevi u mantilima.
  (Ra, 25. mart 2021 16:27)

  # Link komentara

 23. Ovo spada u nadrilekarstvo jer nije naucno dokazano !
  (Mici, 25. mart 2021 16:26)

  # Link komentara