1. To razmisljanje, on je ucitelj ili sta god drugo da je, a koji je vazan za karijeru, na ovaj ili onaj nacin, je razmisljanje kojim se meri da li je vece zlo, zrtva i ponzenje koju nesumnjivo podnosi, ili korist, koju ce imati ako ne talasa. To nije nikakav odbrambeni mehaniza nego sracunato razmisljanje sta izabrati, odnosno koliku cenu platiti za karjeru. Citajuci vise tekstova, v8di se da su, i skole koje su bile preteca Mikine, imale su surovi obrazac vaspitavanja, za koji se manje vise znalo, bar u tim krugovima zaintresovanim za glumu modeling i srodna znimanja. I vecini ukljucujuci i roditelje, je bilo prihvatljivo, samo da se eto kaze da se pohadja, ta neka elitna izvikana skola, kao i zbog popularnosti i svega sto nose ta zanimanja. Sve su to prihvtili, i trpeli, radi uspeha, a sad posle xy godina se javljaju da kritikuju i zale se na neke traume.
  (Vladan R, 22. januar 2021 12:57)

  # Link komentara

 2. Psiholog-psihoterapeut krsi Eticki kodeks psihologa komentarisuci i davajuci svoja strucna misljenja povodom licnosti koje se spominju.
  (Mitar, 22. januar 2021 11:46)

  # Link komentara

 3. Samo je Spasenija Cana Babović, bila autentični predstavnik AFŽ-a. Sve ostale su samo fake!
  (Ahtung, 22. januar 2021 08:00)

  # Link komentara

 4. Svima puna usta razloga zasto da ne budu glumci, modeli, a opet svi gaze preko mrtvih da dospeju u to kvazi elitno drustvo.
  (Djoni, 21. januar 2021 18:47)

  # Link komentara

 5. Namigivanje na ulici seksualno nasilje?
  Au.
  (dragan, 21. januar 2021 18:39)

  # Link komentara