1. Mogle bi države mesto nabavki Migova i Fantoma, stelth tehnologija i raketa, malo više da odvoje za istraživanja i lečenje raka.Većina sadašnjih metoda deluje malo varvarski prema pacijentu i siguran sam da će jednog dana naši potomci sa čuđenjem gledati današnju medicinu i način na koji su oboleli pacijenti lečeni.Mislim da u poslednjih 50 godina nismo videli stvarno revolucionarne pomake u lečenju ove opake bolesti.Gledam svog bolesnog oca i dođe mi da zaplačem kada vidim kroz šta sve mora da prođe.Mislim da je taj emotivni deo priče i strahovi kroz koje pacijent prolazi još mnogo teži od fizičkih tegoba koje rak izaziva.
  (laki78, 14. mart 2019 13:54)

  # Link komentara

 2. Govorite im da ih volite i da su hrabri, najhrabriji na svetu...
   (svinavijamozazvezdu, 13. mart 2019 17:31)

  # Link komentara

 3. nadam se da ce pre nego sto obolim od raka ova rupa od drzave da usvoji zakon o eutanaziji.
  Moja tasta je obolela od raka dojke, i na osnovu vidjene strahote hemoterapije, operacije i postoperativnog toka, i zatim rasturanja zracenjem, pitam se da li je zivot vredan takvog mucenja. Mojoj zeni je od brige, staranja i jurcanja po lekarima, apotekama i oko nege majke, zivot skracen sigurno za 10 godina. Ne zelim da svojoj familiji budem takav teret.
   (jedini spas, 13. mart 2019 15:02)

  # Link komentara

 4. Smeh. Šalite se, smejte se i budite optimistični. Stvarno može mnogo da pomogne, ali najvažnije je da bolesna osoba ima ogromnu želju da živi. Naravno, ne mora da znači da će sve to pomoći, ali ako je pomogne, bolje je da svi ti dani budu u smehu...
   (Kibo, 13. mart 2019 09:38)

  # Link komentara