Uzrok svake pete smrti na svetu tiče se svih nas

Loša ishrana bila je presudna za svaku petu smrt u svetu prošle godine, pokazalo je istraživanje čiji su rezultati objavljeni u britanskom časopisu The Lancet.

Izvor: Fena, Klix.ba
Pošaljite komentar
 1. Najpre: farmakologija. I lekari i farmaceuti stimulisani su da prepisuju medikamente i šakom i kapom. Po svom obrazovanju, oni nisu orijentisani da misle svojom glavom već da sprovode ono što su im rekli da treba da rade. Npr. dokazano je nezavisnim istraživanjima da lekovi za (tj. protiv) holesterol povećavaju smrtnost. A da holesterol stvara organizam u meri u kojoj mu je potreban. A da su skupi, i veoma isplativi, ima li koga da sumnja u to?
  (upotreba kriticke pameti, 6. oktobar 2017 13:43)

  # Link komentara

 2. mile kapiram da imas 20 g kad se sprdas sa istim. Naravno da cemo svi umreti ali videces da je veoma velika razlika da ti se desi sa 57 odnosno 87.... Ne budi glup, budi zdrav. Trebace ti
   (umetica, 6. oktobar 2017 10:54)

  # Link komentara

 3. Nije problem da ce neko od vas koji se ubijate losom ishranom da umre. Isto kao sa narkomanima. Njihov problem. Problem je taj sto su troskovi zdrastva trilioni dolara koje mi ostali poreski obveznici moramo da placamo. Umri ako hoces od raka, dijabetesa i srcanih obolenja. Ali nemoj samo da ti ja placam lecenje.
  (Bane, 6. oktobar 2017 06:14)

  # Link komentara

 4. Jedite ljudi šta 'oćete i kol'ko 'oćete, će da mrete svakako
   (joy, 5. oktobar 2017 21:01)

  # Link komentara

 5. inace bi vecno ziveli
   (mile, 5. oktobar 2017 19:42)

  # Link komentara