Kako je živeti s HIV-om u Srbiji

Slaba vidljivost i diskriminacija na više nivoa osoba obolelih od HIV-a, bili su povod da organizacija "Da se zna" danas organizuje konferenciju na kojoj su govorili predstavnici organizacija koje se bave osobama obolelim od HIV virusa.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Nije lako ni sa jednom bolescu ziveti.
  Necu da pricam kroz sta sam prosao kao klinac al covek sebi moze da pozeli da je samo ziv i zdrav sto bi rekao svako normalno bice. Da mu ne zafali nista.
  (Iskren momak, 14. septembar 2017 02:23)

  # Link komentara

 2. Nikada niste napisali ni jedan clanak o osobama koje boluju od ALS (Amiotroficna lateralna skleroza - bolest motornih neurona) koje u vecini slucajeva nemaju nikakav prioritetni postupak/tretman, vec je zakazivanje kod lekara vremenski isto kao i kod obicnih oboljenja (grip, itd, 4-5 meseci) a radi se o veoma teskoj progresivnoj bolesti za koju jos uvek nije pronadjen lek, a ni uzrok. U svetu, koliko sam upoznata, postoje posebna udruzenja za ALS bolesnike, dok u Srbiji NE POSTOJI NI JEDNO ALS UDRUZENJE i samo se u Beogradu jedan profesor intenzivno bavi ovim oboljenjem. Molim vas pokrenite AKCIJU ZA OSNIVANJE ALS UDRUZENJA ZA POMOC ALS BOLESNICIMA u bar tri-cetiri grada, jer ovi bolesnici veoma pate ne samo zbog oboljenja, vec i od nedovoljne brige da im se pomogne da lakse i dostojanstvenije zive.Uglavnom se obracaju privatnim lekarima, naravno ako imaju novac da plate sto vecina nema!
  (Nency, 14. septembar 2017 00:08)

  # Link komentara

 3. Boze, cuvaj sve ljude od tog zla !
  (Covek, 13. septembar 2017 00:04)

  Neće Bog da čuva nego kondom i čista igla.
   (Dekameron, 13. septembar 2017 21:09)

  # Link komentara

 4. Da li ste u tekstu odgovorili na pitanje iz naslova?
  Pitali nkeog kako je živeti sa Hiv-om?
  Za ovakve teme je potrebno malo više ozbiljnosti...
   (Džoni, 13. septembar 2017 06:33)

  # Link komentara

 5. Niti sa njim niti bez njega!
   (ModerniViking, 13. septembar 2017 06:06)

  # Link komentara

 6. Boze, cuvaj sve ljude od tog zla !
  (Covek, 13. septembar 2017 00:04)

  # Link komentara