Aktuelno 1

11.03.2024.

8:10

Mladić tvrdi da je oboleo od raka zbog hrane koju svi jedemo svakodnevno

Mladi Amerikanac je iskoristio dobrobiti društvenih mreža kako bi upozorio svoje vršnjake na realne opasnosti koje im prete.

Izvor: B92

Mladić tvrdi da je oboleo od raka zbog hrane koju svi jedemo svakodnevno
Shutterstock/Estrada Anton

Podeli:

Poput, recimo, karcinoma debelog creva koji je njemu dijagnostikovan, a za kojeg je uveren kako ga je izazvao sam.

"Dijagnozu sam dobio u svojoj 25. godini, ali mi je doktor rekao kako tumor imam sigurno već tri godine. Sam sam kriv! U to vreme sam doslovno živeo na sendvičima", kazao je mladić.

Priznao je kako je bio prelenj da bi kuvao sam, već je svakog drugog dana posezao za brzom hranom, a i nikad nije odbio ponuđeni odrezak.

- Nisu mi doktori jasno potvrdili ovo moje uverenje, ali su dali naslutiti kako nisam daleko od istine. U poridici nemamo slučajeva karcinoma debeloga creva, tako da genetika nije kriva - kazao je.

Njegovi pratitelji su ga uveravali kako nije kriv.

- Moj onkolog mi je kazao kako bi već dobio Nobelovu nagradu da zna što mi je izazvalo rak - nasmejala ga je jedna od pratiteljica, koja se i sama bori protiv medicinske pošasti današnjice, piše Slobodna Dalmacija.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

19 h

Podeli: