1. Za mene je utisak čuđenje Gospođe Bećković,a u vezi javljanja čoveka iz Kragujevca.23 godine na birou,svršeni ekonomista,sinovi studenti na privatnom fakultetu.Pa,to je siva zona o kojoj se toliko priča.Ne misli valjda neko da su to kartonske kutije na uglu.Da je sreće i da imamo Državu takav čovek bi bio koristan,a ovako ima samo trenutne rezultate i nikakav ulog za starost.Šteta njemu,šteta svima.Na sceni su Glupost,Primitivizam i Laž.Niko ništa neće da vidi čuje i zna.Dobnitna konbinacija-simbioza hajdučkog i podaničkog mentaliteta.Sve pozicije i opozicije i kontracepcije deluju mi tragikomično.Niko ne može s toliko uspeha da kompromituje sistem kao što to čini sistem,onaj isti koje je te institucije stvorio.U Srbiji se nikad nije primio individualistički duh niti je ikad zvanično proglašen za vrednost.Sve klanovi i članovi.Fuj.Šta reći,a ne zaplakati nad našom decom.Sećam se emisije Šiš-miš radio i jedinog imena za Zombietown-Kenjigrad.Ko zna zna,ko ne zna blago njemu.Kao i do sad povremeno ću da otrčim do šupe i doživim fras.
  (zarobljena princeza, 2. januar 2014 21:10)

  # Link komentara

 2. Dobar predlog ali mrtvo slovo na papiru. Ko ce to sprovesti u delo?ovi na vlasti I njihovi botovi? Pa zar da se odreknu privilegija, kraduckanja, hleba bez motike?ko je pobegao iz ove stradije taj se ne vraca u glib I blato!
  (@Zemunac, 1. januar 2014 20:40)

  # Link komentara

 3. Poenta price,izbaciti politicare iz javnih I drzavnih preduzeca otvoriti javne konkurse I za strance I menadzmetu povisiti plate I bonuse a postaviti I odgovornost.Smanjiti parlament za 50%,i drzavnu administraciju za 50%.Sve sluzbene automobile prodati na aukciji I uplatiti u fond za operaciju nase bolesne dece.Zaposliti I kao minister nase ljude iz dijaspore,jer su bolji I kvalitetniji o partiskih vojnika.Vratiti boljim zaradama naucnike,stucnjake I lekare koji su otisli iz nase zemlje.Jednostavno prekinuti lanac politicari-estrada-pravosudje-kriminal.Vratiti ugled da znanje I stucnost ima prednost a ne partiska knjizica.
  (Zoran Stojanov Zemunac 1974, 1. januar 2014 14:53)

  # Link komentara

 4. "Evo, jel' mogu srpski da kažem? Te pare iz Brisela nam niko ne poklanja, to su naše pare, koje, uslužno, asocijacija koja slučajno sedi u Briselu naplaćuje u ime Srbije i Crne Gore. I kada naplati od avio kompanija dostavi nam ta sredstva."
  Sistem naplate preleta u Evropi u interpretaciji ministra saobraćaja Srbije...
  (nijenidanije, 31. decembar 2013 16:41)

  # Link komentara

 5. Glavni utisak emisije je da Olja nije mogla tri puta da shvati kako svaka kontrola letenja u Evropi naplacuje svoje usluge za nalet aviona. I dalje verujem da SNS pravi veliki previd i precenjuje svoje kapacitete. Simbolicno receno tih njihovih ili bilo cijih 300 hiljada clanova stranke su otprilike iste snage kao 300 hiljada koje je JNA imala, znaci jedna snaga van vremena. Ono sto su dobro uradili je angazovanje nestranackih licnosti. Gdja ministarka veliki kriticar Srbijagas-a olako barata nepoznatim ekonomskim kategorijama. Dalje, manjak u bilansima Srbijagasa nije ispario nego se prelio na potrosace u Srbiji. Ko zna koliko firmi ili ustanova ne bi moglo da posluje ili prodaje svoju robu da je placalo gas po trzisnoj vrednosti. Gdin Bakic dobar iako malo tanak kada ulazi u ekonomiju. Za razliku od vecine striktno verujem da novi izbori mogu da budu samo pocetak kraja SNS-a, suvise su brzo rasli pa mogu vrlo lako pasti, cak i brze od DS-a. Steta koju su napravili pravnom sistemu drzave zbog stalnog komentarisanja i time uticaja na tuzilastvo i sud je ogromna. Ako Vucic pokaze snagu i nastavi da radi u tandemu sa Dacicem to je ipak u nekoliko uigran tim. To jastrebovi poput Ministarke ne shvataju niti shvataju da nije samo Amerika ili Brisel koji se pitaju vec i Rusija. Znaci, nista od izbora, nego rad, rad, rad i ostvarenje nekih ciljeva.
  (Bata Valjevo, 31. decembar 2013 13:40)

  # Link komentara

 6. Niste ih pitali zasto kontrola letenja je dobro placen posao svuda u svetu! Zasto ti ljudi prave 250.000 $ recimo godisnje ako je prosecna zarada 45.000 $ u USA?
  (Pera zdera, 31. decembar 2013 06:56)

  # Link komentara

 7. Ne čudi me da dva ministra ne znaju kako se finansira SMATSA, jer oni ne znaju ni kako se pravilno zove pa koriste nazive koji ne postoje više od deset godina. Smešno je da to bolje zna neko ko nije profesionalno vezan za SMATSA-u od dva ministra.
  (Dejan PG, 31. decembar 2013 00:11)

  # Link komentara

 8. "Izboti su slava demokratije!"
  (demokratski nego sta, 30. decembar 2013 22:56)

  # Link komentara

 9. Daj vratite DS na vlast da ta drzava vec jedanput bankrotira. Vreme je, jedini lek protiv stanovnistva koji nece i nezna put do normalne drzave.
  Bankrot je jedini nacin da reforme uspeju. Ko prezivi pricace ;-)
  (Branko, 30. decembar 2013 22:46)

  # Link komentara

 10. Bože, kako su ovi naši političari prazni. Deluju kao oni đaci iz pesmice čika Jove Zmaja. Koliko je samo Jovo Bakić bio intelektualno nadmoćan.
  (Superior, 30. decembar 2013 21:41)

  # Link komentara

 11. Napokon jedna dobra emisija od strane voditeljke i sociologa. Trebali bi Brisel i Vasington cesce da uvode izbore u Srbiji! da ovi sadasnji manipulatori nemaju mesta i vremena od par godina da urnisu gradjane. Zato treba Srbiji svake godine izazov odgovornost sa izborima.
  (pera zdera, 30. decembar 2013 21:35)

  # Link komentara

 12. Konacno neko da ispreskace Prvog PR od Prvog potpredsednika. Dosta je bilo laganja. Stomak mi se prevrne kad cujem papagajsku krilaticu: nazadna stranka je prva uvela princip politicke odgovornosti. Ko je odgovarao? Kojom imovinom je odgovarao? Ko je procesuiran? Ko je smenjen?
  (konacno, 30. decembar 2013 16:29)

  # Link komentara

 13. Ako je dozvoljeno nama iz srpske emigracije a koja je aktuelna na Politici Online u smislu menjanja Srbije i da mi mozemo da je promenimo onda moram da primetim da su izbori ne samo potrebni vec i neophodni sve dok se birackim sitom ne proseje i izdvoji zito od kukolja kojeg je jako mnogo u domacoj politickoj areni u kojoj su jeftina manipulacija, saptacka diverzija (ssssst...ne spominji to da se Vlasi ne sete)rasplamsavanje idolopoklonickog mentaliteta prekupaca ljudskih dusa jedino istinito. Sve ostalo je farsa na kub i kvadrat a to mozete videti i uveriti se ako samo pogledate sudstvo i bice vam sve jasno. Srdacan pozdrav i hvala na prostoru.
  (Gradjanka iz EU, 30. decembar 2013 16:19)

  # Link komentara