Nova vest

Džefri Epstajn

Džefri Epstajn (1953–2019) bio je američki finansijer čiji je slučaj izazvao svetski skandal zbog optužbi i presuda za seksualnu eksploataciju maloletnica. Tema obuhvata istrage, sudske postupke, dokumenta i reakcije povezane sa njegovim slučajem.

Ništa od ostavke

Starmer: Svaku bitku koju sam vodio, pobedio sam

Premijer Velike Britanije i lider britanske Laburističke partije Kir Starmer izjavio je danas, tokom sastanka parlamentarne frakcije svoje partije, da "nije spreman da odustane" od mandata premijera i od odgovornosti prema Velikoj Britaniji.

22:15

9.2.2026.

200 d

Ponovo doživeo prozivke

Okrenuo leđa bratu? "Kralj je stavio do znanja..."

Bakingemska palata saopštila je danas da je spremna da pruži podršku, odnosno da sarađuje s britanskom policijom u vezi sa razmatranjem optužbi protiv bivšeg britanskog princa Endrjua Mauntbatena-Vindzora.

19:47

9.2.2026.

200 d

Pozvala se na peti amandamn

Saslušanje iza zatvorenih vrata: Odbila je da govori

Gislejn Maksvel je odbila danas da odgovara na pitanja članova Predstavničkog doma američkog Kongresa koji istražuju slučaj njenog pokojnog partnera, osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstajna.

17:17

9.2.2026.

201 d

Svet

Nova sumnja: Esptajn špijun Mosada?

Više dokumenata osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstajna podstaklo je tvrdnje da je on bio špijun, a nakon što su se u dokumentima pojavile "veze sa Mosadom".

14:55

9.2.2026.

201 d

Izdvajamo

Tehnopolis

Apple odustao

Apple je odustao od planirane izmene za svoju funkciju Hide My Email, za koju su korisnici tvrdili da bi ovaj alat za privatnost učinila manje delotvornim.

11:00

28.8.2026.

1 d

Info – najvažnije vesti iz Srbije i sveta | B92.net

Život – zanimljivosti, istorija, nauka i inspirativne priče | B92.net

Najnovije Novo Sport Sport B92 Video Video Meni Menu