Nova vest

Džefri Epstajn

Džefri Epstajn (1953–2019) bio je američki finansijer čiji je slučaj izazvao svetski skandal zbog optužbi i presuda za seksualnu eksploataciju maloletnica. Tema obuhvata istrage, sudske postupke, dokumenta i reakcije povezane sa njegovim slučajem.

Aktuelno

Ostavka zbog Epstajna: "Stidim se svojih postupaka"

Bivši američki ministar finansija Lari Samers izjavio je danas da će podneti ostavku na mesto u upravnom odboru kompanije OpenAI nakon objavljivanja imejlova razmenjenih između njega i ozloglašenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstajna.

17:00

19.11.2025.

282 d

"Upravo sam dobio izveštaj"

Usvojeno: Tramp će morati sve javno da objavi

Američki Kongres usvojio je danas odluku o naredbi Ministarstvu pravde Sjedinjenih Američkih Država da javno objavi sve istražne dosijee o pokojnom osuđenom seksualnom prestupniku Džefriju Epstinu.

21:24

18.11.2025.

283 d

Aktuelno

Tramp okrenuo priču: "Nemamo šta da krijemo"

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da podržava napore američkih kongresmena u Predstavničkom domu da objave više dosijea vezanih za osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstajna, uprkos tome što se ranije protivio toj meri.

8:14

17.11.2025.

285 d

Svet

"Fico, smeni ga"

Slovačka nacionalna stranka (SNS) koja je u koaliciji sa strankom Smer-SD pozvala je slovačkog premijera Roberta Fica (Smer-SD) da prekine saradnju sa svojim savetnikom i bivšim ministrom spoljnih poslova Miroslavom Lajčakom.

19:58

15.11.2025.

286 d

Aktuelno

Šokantno priznanje: "Znam koliko je Tramp ukaljan"

U novobjavljenim mejlovima američkog osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstajna navodi se da je u mejlu neimenovanoj osobi 2018. napisao da zna koliko je američki predsednik Donald Tramp ''ukaljan'' i da je Epstajn taj koji može "da ga obori".

16:02

13.11.2025.

288 d

Izdvajamo

Tehnopolis

Apple odustao

Apple je odustao od planirane izmene za svoju funkciju Hide My Email, za koju su korisnici tvrdili da bi ovaj alat za privatnost učinila manje delotvornim.

11:00

28.8.2026.

1 d

Info – najvažnije vesti iz Srbije i sveta | B92.net

Život – zanimljivosti, istorija, nauka i inspirativne priče | B92.net

Najnovije Novo Sport Sport B92 Video Video Meni Menu