Nova vest

suđenje

Nalog je izdat

Kejti Prajs sledi hapšenje?

Londonski sud danas je izdao nalog za hapšenje bivšeg modela i učesnice rijaliti programa Kejti Prajs, nakon što se nije pojavila na ročištu u vezi sa bankrotom.

19:07

30.7.2024.

721 d

Svet

Osuđeno 12 zvaničnika

Libijski sud osudio je 12 zvaničnika na zatvorske kazne u trajanju od devet do 27 godina zbog urušavanja brana u gradu Derni zbog velikih poplava prošle godine kada je poginulo hiljade stanovnika, saopštio je danas državni tužilac.

16:09

28.7.2024.

723 d

Suđenje za masakr kod Mladenovca

Blažić priznao zločin: "Ne znam šta me je obuzelo"

Uroš Blažić, optužen za masakr u Duboni i Malom Orašju, danas je pred sudom na pripremnom ročištu priznao krivicu i rekao da ne zna šta ga je obuzelo te noći, preneo je novinarima jedan od punomoćnika porodica ubijenih i ranjenih u masakru Stefan Stefanović.

14:44

26.7.2024.

725 d

Otkriveni detalji

Odbačena tužba i prekinuto suđenje Aleku Boldvinu

Sudija u Novom Meksiku odbacila je tužbu za ubistvo iz nehata i prekinula suđenje glumcu Aleku Boldvinu zbog toga što je tužilaštvo, kako je sud naveo, prikrivalo dokaze o tome kako je bojeva municija završila na filmskom setu na kojem je ubijena snimateljka.

8:07

13.7.2024.

738 d

Izdvajamo

Info – najvažnije vesti iz Srbije i sveta | B92.net

Svet

Britanija ulazi u rat?; Dato zeleno svetlo Amerikancima

Novi britanski premijer Endi Bernam odobrio je da britanske vojne baze koriste trupe Sjedinjenih Američkih Država za odbrambene udare SAD protiv Irana, čime je nastavio politiku svog prethodnika Kira Starmera, piše danas Blumberg pozivajući se na izvore.

22:29

21.7.2026.

24 min

Svet

Šok: Zelenski smenio Sirskog

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski razrešio je dužnosti vrhovnog komandanta Oružanih snaga Ukrajine Oleksandra Sirskog, piše Kijev Independent.

21:54

21.7.2026.

58 min

Život – zanimljivosti, istorija, nauka i inspirativne priče | B92.net

poznati umetnik

Preminuo Dragan Papić

Umetnik Dragan Papić preminuo je u 74. godini, saopštilo je danas Udruženje likovnih umetnika Srbije (ULUS).

21:29

21.7.2026.

1 h

Najnovije Novo Sport Sport B92 Video Video Meni Menu