Nova vest
close

Džo Bajden

Svet

Džo Bajden ima rak

Bivšem predsedniku SAD Džou Bajdenu dijagnostikovan je agresivan oblik raka prostate, a rak mu se proširio na kosti.

22:20

18.5.2025.

261 d

Svet

Bajden otkrio: Ja sam kriv za njegov povratak

BIVŠI američki predsednik Džo Bajden rekao je da preuzima deo odgovornosti za reizbor Donalda Trampa u Belu kuću. "Da, preuzimam odgovornost, jer, vidite, bio sam odgovoran, a on je pobedio. Dakle, ja preuzimam odgovornost", rekao je on tokom intervjua.

9:20

9.5.2025.

271 d

Svet

Prvi intervju Bajdena: Šta se ovde dešava?

Bivši predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je da pritisak administracije predsednika SAD Donalda Trampa na Ukrajinu da preda teritoriju Rusiji predstavlja "savremeno umirivanje agresora".

11:10

7.5.2025.

273 d

Svet

Tramp okrivio Bajdena

Predsednik SAD Donald Tramp poručio je nakon izveštaja da je američka ekonomija u prvom kvartalu 2025. neočekvano pala za 0,3 odsto, da problem nisu carine, već loša uprava administracije bivšeg predsednika Džoa Bajdena, a da će zemlja ubrzo "procvetati".

20:00

30.4.2025.

279 d

Svet

Stiže i Džozef

Bivši predsednik Džozef Bajden trebalo bi da prisustvuje sahrani pape Franje u subotu u Vatikanu, prema više izvora upoznatih sa njegovim planovima, objavio je Si-Bi-Es njuz (CBS News).

9:09

25.4.2025.

285 d

Svet

Tramp potkačio Bajdena, opet: Najgori si

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ponovio je danas da je bivši predsednik SAD Džozef Bajden bio najgori predsednik u istoriji Amerike i da je omogućio milionima kriminalaca da uđu u zemlju.

15:16

16.4.2025.

294 d

Izdvajamo

Info – najvažnije vesti iz Srbije i sveta | B92.net

Svet

Razgovarao sa Putinom, pa pozvao Trampa

Kineski predsednik Si Đinping razgovarao je u sredu telefonom sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, javila je državna televizija CCTV, uoči očekivane Trampove posete Kini u aprilu.

16:00

4.2.2026.

53 min

Život – zanimljivosti, istorija, nauka i inspirativne priče | B92.net

Aktuelno

Prozvao američku elitu: "Incestoidni ste"

Potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država Džej Di Vens kritikovao je "incestoidnu prirodu" američkih elita nakon objavljivanja nove serije dokumenata vezanih za osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstajna.

16:27

4.2.2026.

27 min

Latest Novo Sport Sport b92 Video Video Menu Menu