Nova vest

dijalog

Politika

Lajčak: "Vrtlog diplomatskih napora"

Miroslav Lajčak izjavio je da su poslednje dve sedmice bile "vrtlog diplomatskih napora" usmerenih na napredak u normalizaciji odnosa Beograda i Prištine i da je primarni fokus poslednjih 14 dana bio dijalog.

11:01

20.9.2024.

586 d

Politika

Nastavak dijaloga, Vučić i Kurti putuju u Brisel

U Briselu će u sredu naredne nedelje biti održan sastanak na visokom nivou u okviru dijaloga Beograda i Prištine, na kojem će učestvovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti.

13:52

20.6.2024.

678 d

Izdvajamo

Tehnopolis

OpenAI pravi sopstveni telefon?

Izveštaji sugerišu da OpenAI radi na razvoju svog prvog pametnog telefona, koji bi mogao da uzdrma tržište i okonča dugogodišnju dominaciju prodavnica App Store i Google Play.

7:53

29.4.2026.

6 h

Info – najvažnije vesti iz Srbije i sveta | B92.net

Svet

Nastao je "mega rat"; Putinu su date odrešene ruke...

Kada se ruski predsednik Vladimir Putin u Sankt Peterburgu rukovao s iranskim ministrom spoljnih poslova Abasom Aragčijem, taj fizički kontakt bio je simbol povezanosti dve nacija koja je poslednjih sedmica postala kristalno jasna, piše Njuzvik.

14:13

29.4.2026.

31 min

Život – zanimljivosti, istorija, nauka i inspirativne priče | B92.net

meni svečane večere

Šta su jeli Tramp i Čarls? FOTO

Svečana večera koju je predsednik SAD Donald Tramp priredio za britanskog kralja Čarlsa III, sadržala je raznovrsan meni od francuskih jela, koji su napravili najbolji kuvari, a pripreme za samu večeru vodila je prva dama Melanija Tramp.

11:13

29.4.2026.

3 h

Iz detinjstva mnogih

Preminuo tvorac popularnih igračaka FOTO

Rojer Svit je eksperimentisao tako što je figuru Big Džima postavio u borbeni stav i dodatno joj glinom oblikovao snažnije, mišićavije telo.

10:45

29.4.2026.

3 h

Najnovije Novo Sport Sport B92 Video Video Meni Menu