Nova vest

Donald Tramp

Donald Tramp, rođen 1946. godine je 45. i 47. predsednik SAD – Pratite najnovije vesti o izborima, carinama, odnosima sa Srbijom, biografiji i političkim odlukama.

Slično kao prošle godine

Volmart snizio cene; Tramp: "To je sve zbog mene"

Američki predsednik Donald Tramp preuzeo je zasluge za letnju rasprodaju u Volmartu, tvrdeći da je njegova administracija podstakla smanjenje cena hiljada artikala koji se koriste za letnja putovanja i zabave pored bazena.

8:04

8.7.2026.

14 d

Svet

Tramp: "Dopada mi se Meloni, ali..." VIDEO

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da mu se dopada italijanska premijerka Đorđa Meloni, ali da tokom rata sa Iranom "nije bila uz Sjedinjene Američke Države".

16:45

7.7.2026.

14 d

Svet

Rute kratko i jasno: "Tramp je u pravu"

Generalni sekretar NATO-a Mark Rute poručio članicama Alijanse da je američki predsednik bio u pravu što je vršio pritisak na zemlje članice da povećaju izdvajanja za odbranu, što ih je naveo da modernizuju svoje vojske i što je pokrenuo rat s Iranom.

12:30

7.7.2026.

14 d

Poništi ovo!

Belgijanci ismejali Trampa VIDEO

Nakon četvrtog gola Belgije, nekoliko reprezentativaca proslavilo je pogodak plesom koji podseća na čuveni "Trampov ples".

9:24

7.7.2026.

15 d

Svet

Počinje samit NATO-a

U Ankari će danas i sutra biti održan samit NATO, na kojem će učestvovati lideri 32 zemlje članice Alijanse, uključujući predsednika SAD Donalda Trampa.

9:00

7.7.2026.

15 d

Svet

"Američka vojska nikad nije bila jača"

Predsednik SAD Donald Tramp objavio je na društvenoj mreži Truth Social pohvalu na račun američke vojske i morala u oružanim snagama SAD rekavši da američka vojska nikada nije bila jača ili moćnija.

8:06

7.7.2026.

15 d

Izdvajamo

Info – najvažnije vesti iz Srbije i sveta | B92.net

Život – zanimljivosti, istorija, nauka i inspirativne priče | B92.net

Najnovije Novo Sport Sport B92 Video Video Meni Menu