Zakrivljeni iPhone 14 Pro Max privlači dosta pažnje

Apple je na meti velikog broja kritika zbog toga što koristi isti dizajn za gotovo svaki iPhone. Ovo je odlučio da ispravi jedan inženjer, koji je kreirao zakrivljeni iPhone 14 Pro Max.

Tehnopolis

Izvor: B92, Gizmochina

Petak, 02.12.2022.

19:00

Default images

Inženjer, sa nadimkom fix Apple (@lipilipsi) na Twitteru, je i stakao da je kreiranje zakrivljenog iPhone 14 Pro Max modela postigao izmenom srednjeg okvira telefona.

U videu, postavljenom na Twitteru, telefon izgleda besprekorno, a čak je i Dynamic Island na mestu. Međutim, nije pomenuto da li je ekran osetljiv na dodir funkcionalan ili ne.

Naravno, svi znaju da Apple ne voli da se kompanijini telefoni modifikuju i fix Apple bi se mogao naći u problemu, ali on i dalje obećava da će kreirati zakrivljene ekrane ljudima koji to žele.

Nema informacija o ceni ovog preocesa ili nakojim iPhone modelima je on primenjiv. Za sada je viđen zakrivljeni ekran samo za iPhone 14 Pro Max.

U @lipilipsi biografiji stoji da je radio kao inženjer u kompanijama Apple i Huawei.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: