Pala popularna društvena mreža - milioni korisnika bez usluge

Od četvrtka uveče, više od 125.000 korisnika prijavilo je na Downdetectoru da ne radi usluga Snapchat.

Tehnopolis

Izvor: B92, The Verge

Petak, 30.07.2021.

07:03

Pala popularna društvena mreža - milioni korisnika bez usluge
Foto: Shutterstock.com

Pokušao sam da se prijavim u aplikaciju na svom iPhone 12 Mini, a sada aplikacija jednostavno puca svaki put kada pokušam da je otvorim, objavio je jedan od korisnika na sajtu downdetector.

Snap je priznao da postoji problem u tvitu oko 01:00 sinoć po našem vremenu. "Svesni smo problema koji sprečava neke Snapchattere da se prijave", saopštila je kompanija sa Snapchat-ovog naloga za podršku. "Sačekajte, razmatramo problem i radimo na popravci!" Prekid je usledio nakon greške iz junskog update-a, navode neki od korsnika na Tweeter-u. Zbog toga se dešavalo da iOS verzija Snapchat aplikacije pukne pri pokretanju. Ta greška je na kraju popravljena ažuriranjem.

"Problem je rešen. Ako i dalje imate problema, ručno ažurirajte aplikaciju u App Store-u", objavljeno je pre oko 06:00 po lokalnom vremenu u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: