Nova opcija je dostupna svima na platformi X: Da li ste je i vi dobili?

Korisnicima se savetuje da s vremena na vreme provere da li im se pojavila nova opcija u njihovoj mobilnoj aplikaciji.

Tehnopolis

Izvor: Zimo

Nedelja, 25.02.2024.

12:55

Nova opcija je dostupna svima na platformi X: Da li ste je i vi dobili?
Foto: BongkarnGraphic / Shutterstock.com

Svi korisnici platforme X uskoro će moći da obavljaju video i audio pozive na toj mreži. Ono što je do sada bilo dostupno samo Premium korisnicima, onima koji su redovno plaćali pretplatu, sad će biti dostupno svima.

Prema najavi koju je objavila direktorka platforme X, Linda Jakarino, ova će opcija biti postepeno dostupna korisnicima. Opcija za uspostavljanje poziva s drugim korisnicima na platformi, nalazi se u inboxu u aplikaciji X. Podsetimo, mogućnost međusobnih poziva na X-u prvo je predstavljena u oktobru 2023. godine za korisnike iOS-a, da bi nešto kasnije postala dostupna i za korisnike Androida, pod uslovom da imaju X Premium pretplatu. Vlasnik platforme X, Ilon Mask, već je tada najavio da će ova opcija biti dostupna svim korisnicima.

Korisnicima se savetuje da s vremena na vreme provere da li im se pojavila ova opcija u njihovoj mobilnoj aplikaciji.

A za sve one koji ne žele da ih ljudi zovu putem X-a, u podešavanjima mogu da odaberu ko može da ih zove i da li žele da saktiju svoju IP adresu tokom poziva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: