Tehnopolis

Sreda, 29.11.2023.

11:15

Najuspešnije regionalne kompanije čekaju baš na vas na LINK2job sajmu zapošljavanja

Konačno se približio događaj koji svi koji traže posao željno očekuju.

Izvor: B92

Najuspešnije regionalne kompanije čekaju baš na vas na LINK2job sajmu zapošljavanja
Foto: Promo

LINK2job sajam zapošljavanja, jedan od najvećih regionalnih događaja ove vrste, pravo je mesto da unapredite svoj profesionalni status. Ukoliko ste trenutno nezaposleni, u potrazi za prvim radnim mestom ili jednostavno niste zadovoljni sadašnjim poslom i želite promenu, najveći poslodavci iz zemlje i regiona žele da vas upoznaju.

Ovogodišnji sajam održava se 1. decembra, od 10 do 18 časova, u hotelu „Metropol Palace”, i na njemu vas očekuje više od 250 otvorenih radnih mesta i 25 najuspešnijih regionalnih kompanija.

Ulaz je besplatan, a sve što je potrebno jeste da se prijavite i rezervišite svoje mesto na vreme.

Postanite deo neke od najuglednijih kompanija

LINK2job sajam zapošljavanja održava se već dugi niz godina u organizaciji Centra za razvoj karijere i uz podršku Nacionalne službe za zapošljavanje. Na ranijim sajmovima veliki broj kandidata došao je do posla, a očekuje se da tako bude i 1. decembra.

Na ovogodišnjem sajmu neke od naših najuspešnijih kompanija tražiće zaposlene koji će unaprediti njihove timove: MG Group HR Services, Printec d.o.o, Foundever, Manpower, Wiener Städtische, Joorney, obrazovne ustanove ITAcademy, BusinessAcademy, Savremena gimnazija, Savremena osnovna škola i mnoge druge, koje možda mogu biti baš vaši budući poslodavci.

Iskoristite jedinstvenu priliku koju vam LINK2job sajam pruža, predstavite se potencijalnim poslodavcima i pronađite pravo mesto za unapređenje svoje karijere.

Posao iz snova čeka na vas!

Osvojte besplatno ITAcademy školovanje u vrednosti od 2.500 evra

Na ovogodišnjem sajmu očekuje se veliki broj srećnih posetilaca koji će pronaći idealnu radnu sredinu za sebe, a najsrećniji među njima osvojiće zaista vredan poklon – jednogodišnje školovanje na ITAcademy u vrednosti od 2.500 evra.

Reč je o instituciji koja donosi najpraktičnije IT školovanje u regionu, nakon koga su brojni polaznici pronašli poslove u najprofitabilnijoj oblasti današnjice. Srećni dobitnik će u skladu sa svojim željama odabrati neki od brojnih atraktivnih kurseva iz programiranja, dizajna, administracije mreža, IT biznisa ili razvoja mobilnih aplikacija.

Sve što je potrebno da biste bili u izboru za ovu vrednu nagradu jeste da se prijavite i dođete na Sajam da potvrdite svoju prijavu, nakon čega sledi izvlačenje.

Prijavite se za besplatno ITAcademy školovanje!

Srećno!

Sadržajan program i vredni pokloni baš za svakog posetioca

Na ovogodišnjem LINK2job sajmu zapošljavanja posetioce očekuju bogati sadržaji koji im mogu pomoći da značajno unaprede svoju karijeru i ubrzaju svoj profesionalni razvoj.

Osim velike ponude poslova i prilike da osvoje vredno IT školovanje, svaki posetilac će dobiti besplatne onlajn-kurseve engleskog jezika i računarskih nauka. Pored toga, kandidati će moći da naprave profesionalnu fotografiju za svoj CV, kao i da CV direktno ostave u LINK2job bazi, čime stiču jedinstvenu priliku da ih primete brojni domaći i svetski poslodavci. Takođe, tu su i korisna predavanja na temu planiranja i razvoja karijere koja pružaju vredne smernice za svakog ko želi da ima svetliju profesionalnu budućnost.

I ove godine će se na LINK2job sajmu održati jedinstveni događaj u regionu:

LINK edu Alliance ISPIT JOB Speed Dating, na kome će se posetioci u formi intervjua, jedan na jedan, lično predstaviti velikom broju potencijalnih poslodavaca.

Pronađite podršku za svoj profesionalni razvoj

Posetioci koji žele da steknu nova znanja i da ostvare pristup bogatim resursima za unapređenje karijere moći će to da urade u Centru za razvoj karijere, glavnom organizatoru Sajma.

Ovaj centar već godinama radi na promociji celoživotnog učenja i pružanju podrške za profesionalno usavršavanje svojih korisnika i razvoj karijere, kroz brojne aktivnosti, radionice, seminare i događaje.

Zbog toga su u Centru podršku našli kako nezaposleni, tako i svi oni koji ne žele da stagniraju u životu i karijeri, već stalno teže usavršavanju i napretku.

Neka ovaj decembar označi početak vaše uspešne karijere

Ukoliko želite da pronađete posao, uspostavite vredne kontakte i saznate na koji način možete unaprediti svoju karijeru, onda bi 1. decembra, od 10 do 18 časova, trebalo da budete u hotelu „Metropol Palace”.

Zgrabite svoj posao na jednom od najvećih sajmova zapošljavanja, prijavite se na vreme!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: