Još jedna korisna Google Maps funkcija je sada dostupna svima

Svi građani Srbije, kao i turisti koji posećuju naš glavni grad, dobili su korisnu opciju na Google Maps servisu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 29.02.2024.

17:40

Još jedna korisna Google Maps funkcija je sada dostupna svima
Foto: Runrun2 / Shutterstock.com

Google Maps korisnicima u Beogradu nudi funkciju Live Transit Updates, koja omogućava praćenje kretanja gradskog prevoza u realnom vremenu.

Na ovaj način, korisnici će moći da prate vreme dolaska i poslaska javnog prevoza na stanicama u glavnom gradu.

Za ažuriranje informacija u realnom vremenu koristi se GTFS Realtime specifikacija feed-a, koja agencijama zaduženim za javni prevoz omogućava da u realnom vremenu nude ažurirane informacije o svojoj floti vozila Alternativno rešenje Live Transit Updates servisu sa Google Maps-a je "Beograd plus" aplikacija, koja takođe omogućava praćenje gradskog prevoza u Beogradu.

Beograd plus aplikacija nudi uvid u kompletan GSP sistem vozila javnog prevoza, sa informacijama gde se nalaze i koliko minuta im je potrebno da stignu do određene stanice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: