Hrvat napravio simulator kretanja: "Ovo je nešto potpuno drugačije" VIDEO

Miša Čarudin je popularnost stekao objavljujući video snimke sa Nirburgringa, a sada je jedan video posvetio nečemu potpuno novom.

Tehnopolis

Izvor: B92, index.hr

Četvrtak, 20.01.2022.

18:12

Default images

On je posetio hrvatsku kompaniju T.S. Custom, iza koje stoji bivši Rimčev radnik Tino Šturlić. Očigledno je još jednom spojio udobno sa korisnim, pa je, nakon što je naelektrisao sopstveni čamac, odlučio da pokuša da napravi simulator kretanja.

Njegovo ime je Response, a Tino ga je razvio i napravio potpuno samostalno. Kao što je Miša primetio, njegov simulator veoma verno prenosi pokrete omogućavajući bolji osećaj dok koristi kompjuterske simulacije vožnje.

Pored toga, Timov Response simulira vibracije motora, zahvaljujući zvučnicima ugrađenim ispod sedišta.

Miša je veoma prijatno iznenađen karakteristikama simulatora.

"Nisam ljubitelj sim trka, i bio sam protiv njih dugi niz godina. Nije mi se dopao način na koji su preneli povratne informacije, bilo je previše razlike između stvarnog života i sim trka. Ali ovo je sada potpuno drugačije iskustvo", objašnjava Miša.

I na kraju o ceni. Miša nije uspeo da sazna cenu takvog simulatora, ali je dobio potvrdu da su iznosi izuzetno veliki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: