Ubisoft se vraća na Steam sa Assassin's Creed Valhalla igrom

Ubisoft će početi ponovo da nudi svoje igre na Steam platformi, gotovo četiri godine nakon što se kompanija fokusirala na Epic Games Store i sopstveni Connect launcher.

Izvor: B92

Utorak, 22.11.2022.

10:10

Ubisoft se vraća na Steam sa Assassin's Creed Valhalla igrom
Foto: Diego Thomazini / Shutterstock.com

Prva igra, koja će biti dostupna na Steamu, jeste jedan od najpopularnijih naslova ovog izdavača poslednih godina – Assassin's Creed Valhalla. Ova igra će na Steamu biti dostupna od 6. decembra.

Kasnije će se na platformi pojaviti i Anno 1800 "city builder", kao i besplatna igra Roller Champions.

Assassin's Creed Valhalla sa sobom donosi i najnovije ažuriranje. The Last Chapter takođe stiže 6. decembra, a zaključiće priču Eviora i neke od drugih radnji.

Ubisoft je istakao da neće dodati novi Game+ mod, jer je shvatio da dubina igre nudi limitirane opcije za jedinstveno i imerzivno iskustvo ponovnog igranja naslova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: