Ponovo možete da igrate legendarnu Nokijinu igru "Snake"

Da li se sećate legendarne Nokijine Zmije? Sada je ponovo dostupna, ali za smartfone.

Tehnopolis

Izvor: index.hr

Utorak, 10.01.2023.

13:20

Ponovo možete da igrate legendarnu Nokijinu igru
Foto: Peter Gudella / Shutterstock.com

Iako danas ne možemo da zamislimo dan bez smartfona i svega što imamo na njemu, nekada je on služio samo za pozive i SMS poruke, a imao je tek poneku zabavnu opciju.

Jedna od stvari za razonodu na starim telefonima bile su igrice, među kojima je najpopularnija Zmija (Snake), koju su mnogi igrali na Nokiji.

Nokia je bila proizvođač, čije je telefone većina imala. Kako je tehnologija napredovala, ta stara Nokia prestala je da se koristi, a samim tim gotovo da je i zaboravljena legendarna igrica.

Ponovno možete da igrate Snake

Međutim, izgleda da je kreator igrice, Taneli Armanto, poslušao želje mnogih pa je napravio Snake za smartfone. Zove se Snake '97: retro phone classic. Može da se preuzme i za Android i za Apple iOS uređaje.

Igrica izgleda gotovo identično kao i original, pa je prava poslastica za sve koji su obožavali igrati Zmiju pre dolaska pametnih telefona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: