Microsoft obećao: Uskoro poboljšanje Windowsa 11

Tokom naredne godine možemo očekivati poboljšanja u radu korisničkog interfejsa Windowsa 11.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 19.11.2021.

14:24

Microsoft obećao: Uskoro poboljšanje Windowsa 11
Foto: rawf8 / Shutterstock.com

Microsoft je objavio stabilnu 1.0 verziju svog Windows App SDK-a pre nekoliko dana, a kompanijin tim developera je odlučio da zatraži povratne informacije korisnika.

Nakon što su se mnogi požalili na spore i bagovite performanse korisničkog interfejsa u Windowsu 11, tim programera je potvrdio da da zapravo radi na ispravljanju tih problema tokom 2022. godine.

Developeri kompanije ističu da će performanse biti u fokusu platforme tokom naredne godine. Veliki deo tog fokusa se odnosi na performanse za sturtup/pokretanje sistema, kao i ispravljanje određenih elemenata interfejsa koji se sporije učitavaju.

Microsoft je dosta napredovao kada je u pitanju rešavanje problema koji dolaze od povratnih informacija korisnika, bar kada su određeni aspekti u pitanju.

Ovo nije prvi put da kompanija pominje poboljšanje performansi Windowsa 11. Tokom septembra, Microsoft je objasnio kao je operativni sistem dizajniran da bi izvukao najbolje performanse iz dostupnog hardvera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: