Jedinstvena ponuda na ITAcademy: Doživotno školovanje po ceni jednogodišnjeg programa

ITAcademy već godinama na regionalnoj IT sceni važi za obrazovnu ustanovu na kojoj, pored najkvalitetnijih znanja i veština, dobijate i najkompletniju podršku za razvoj IT karijere, kakvu ne pruža nijedna druga IT škola u ovom delu Evrope. Međutim, na ITAcademy su odlučili da ponovo pomere granice u obrazovanju budućih IT stručnjaka.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.04.2022.

11:14

Jedinstvena ponuda na ITAcademy: Doživotno školovanje po ceni jednogodišnjeg programa
Foto: LINK group

Naime, na ovoj obrazovnoj ustanovi u toku je prolećni upisni rok, pa buduće polaznike koji u ovom periodu odluče da započnu školovanje očekuje veliki popust na školarinu, ali i jedinstvena mogućnost doživotnog školovanja po ceni samo jednog programa.

Dobro ste pročitali! Na ITAcademy su stvorili nesvakidašnji program edukacije koji vam omogućava da nakon jednogodišnjeg školovanja nastavite potpuno besplatno usavršavanje kad god se za tim ukaže potreba. Neograničen broj puta. Neograničen broj godina.

Ukoliko razmišljate o dugogodišnjoj karijeri u IT oblasti, ovu priliku ne smete propustiti. Zbog tehničkih kapaciteta koji su odvojeni za ovakvu vrstu školovanja, ovu ponudu neće moći da iskoriste svi kandidati, pa je potrebno da se prijavite što pre. Da saznate više i rezervišete svoje mesto, posetite sajt ITAcademy.

Steknite najtraženija IT znanja za samo 12 meseci. Nastavite besplatno usavršavanje kad god se pojavi nova tehnologija

Bez obzira na to za koji odsek i program se odlučite, nakon završetka školovanja na ITAcademy dobijate mogućnost da nastavite usavršavanje kad god se za tim ukaže potreba.
Foto: LINK group
To konkretno znači da, čim se u programu ITAcademy pojavi nova verzija softvera ili tehnologije za koju ste slušali nastavu, stičete pravo da se prijavite za besplatno školovanje putem najsavremenije platforme za učenje na daljinu.

Zahvaljujući ovako jedinstvenoj prilici, možete biti sigurni da vaše znanje nikada neće zastareti. ITAcademy vam omogućava da uvek budete u toku sa najnovijim tehnologijama i znanjima, što je vrlo važno ukoliko želite da budete tražen i odlično plaćen IT stručnjak.

Da biste bili konkurentni u IT svetu, važno je da se neprekidno usavršavate

Danas je u surovom poslovnom okruženju konkurencija oštra i svi se trude da rade bolje i više. A ono što vas može izdvojiti od ostalih jeste znanje koje je aktuelno i primenljivo u praksi.

Ali tu postoji i jedan problem. Živimo u svetu u kome se tehnogija razvija ogromnom brzinom, a to znači samo jedno: znanja zastarevaju brže nego ikada ranije. A znanje koje zastari zapravo prestaje da bude znanje.

Svi oni koji su se odlučili za unosnu i izuzetno plaćenu karijeru IT stručnjaka znaju koliko brzo se razvijaju novi alati i pojavljuju nove tehnologije. Da biste mogli da obavljate svoj posao uspešno, izuzetno je važno da budete u toku sa ovim promenama. Samo tako možete imati uspešnu IT karijeru.

Zbog toga neograničeno školovanje koje vam donosi ITAcademy predstavlja zaista dragocenost za svakoga ko ozbiljno razmišlja da postane IT stručnjak.

ITAcademy, škola koja se razlikuje od svih drugih

ITAcademy je jedina škola na Balkanu i jedna od malobrojnih u Evropi koja ima zvanična partnerstva sa najcenjenijim svetskim institucijama i IT kompanijama kao što su Microsoft, Adobe, Oracle, Zend, Autodesk, Cambridge i drugi, zbog čega su znanja i sertifikati koje dobijate na ovoj instituciji priznati kod poslodavaca širom sveta.

Bez obzira na to koja od najtraženijih IT oblasti današnjice vas interesuje: programiranje, dizajn i multimedija, administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili razvoj mobilnih aplikacija, na ITAcademy ćete znanja i veštine dobijati od najcenjenijih stručnjaka iz tih oblasti.

Takođe, u skladu sa svojim potrebama i afinitetima možete se odlučiti za tradicionalno školovanje u učionici ili za online nastavu – putem napredne platforme za učenje na daljinu, pri čemu kroz oba modela stičete potpuno isti kvalitet znanja.

ITAcademy je poznata i kao ustanova koja ne samo da svojim polaznicima donosi četvorogodišnje IT veštine za manje od 12 meseci školovanja, već im i pruža čitav niz alata i servisa za razvoj karijere zahvaljujući kojima oni u rekordnom roku dolaze do posla. Tako vas tokom školovanja na ITAcademy očekuju fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika za one koji žele da rade u inostranstvu, prakse u najuglednijim regionalnim IT kompanijama, 100 besplatnih sati u IT hubovima, program za razvoj ličnih i profesionalnih veština, pomoć u učenju i zapošljavanju i još mnogo toga. Jednostavno, na ITAcademy dobijate kompletnu podršku za svoju buduću karijeru.

Prijavite se što pre, ovu ponudu neće moći da iskoriste svi

Za razliku od drugih ajtijevaca, koji moraju skupo da plaćaju usavršavanja svaki put kad se pojavi neka nova tehnologija ili da se snalaze za samostalno učenje, zahvaljujući ovom jedinstvenom ITAcademy programu možete biti sigurni da ćete najaktuelnija znanja dobijati na vreme, potpuno besplatno.

Međutim, važno je znati da ova ponuda važi samo za ograničen broj ITAcademy polaznika i da zbog toga neće moći svi koji se prijave da je iskoriste.

Zato rezervišite svoje mesto na vreme preko sajta ITAcademy i, pored školovanja po sniženim cenama, obezbedite sebi i obrazovanje za čitav život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: