Hoće li klasični iPod umreti?

Da ga nije bilo, Apple ne bi bio tako moćan i jak kao što je danas. Hoće li ga se odreći? Ili će ipak preživeti?

Izvor: T-Portal
Pošaljite komentar
 1. uskoro ce se trcati sa jeftinim Android tabletima gledajuci na njima "Umri muski" zakucavanjem u banderu lol. I sve to za samo $79,99 lolsatisfaction garanted hahaha
   (swedroid, 1. oktobar 2011 12:39)

  # Link komentara

 2. dugo sam odbijao da kupim iPod, imao sam cak 3 razlicita mp3 player-a....medjutim iPod je daleko ispred svih, Apple je ozbiljna kompanija i svi njihovi prozivodi su odlicnog kvaliteta...i ja imam BB< ali ne mogu da se slozim da je Apple za neznalice...
  (miami_heat, 30. septembar 2011 15:17)

  # Link komentara

 3. Iako sam nekada bio odusevljen apple urdjajima,to odusevljenje je nestalo kada sam prvi put probao Blackberry telefone.BB ima definitvno najbolji zvuk od svih mobilnih uredjaja i eventualno samo Sony moze da mu parira i to ne u potpunosti sa svojim plejerima.Ipod je zaista bio zverka u svoje vreme,ali je to vreme proslo!
  Danas ,iako sam u prilici,radije izbegavam Apple uredjaje,ne zbog loseg kvaliteta (kvalitet je zapravo izuzetan),vec zbog samog brenda koji mi je postao odvratan.Pomodari koji kupuju ove kvalitetne uredjaje,a nisu jos savladali ni koriscenje walkmana iz 80',kao ni koriscenje fiksnog telefona,kukuju ih samo da bi mogli da ih pokazuju u kaficima,a nisu u stanju da iskoriste ni najmanji procenat funcija koje im takav uredjaj pruza.Ne ulazeci u pricu da li je IOS bolji od Androida(sto zapravo nije),Apple uredjaji su veoma mocni alat u rukama ljudi koji znaju da ih koriste,ali su agresivnom reklamom svedeni na ukras za budale!
  (Apple je za neznalice, 30. septembar 2011 14:34)

  # Link komentara

 4. a da, postoji ipod :s
  (ivan, 30. septembar 2011 12:32)

  # Link komentara

 5. Ja lično više volim all in one uredjaje, ali mislim da su iPod shuffle i nano odlični zbog toga što su mali i laki, pa su samim tim odlični za trčanje.
   (sloba, 30. septembar 2011 11:43)

  # Link komentara

 6. Shuffle ima početnu cenu od 49$, što je za 100$ manje od Nano-a.
  (pera, 30. septembar 2011 11:31)

  # Link komentara

 7. Bio sam ubedjen da moj bivsi iPod touch ima najbolji zvuk na svetu... a onda sam kupio Sony Ericsson W960i.
   (Srki, 30. septembar 2011 09:52)

  # Link komentara