Vladan Zirojević, Webmaster Donesi.com

Vladan Zirojević je jedan od najpoznatijih domaćih webmastera. Radio je na većem broju domaćih i stranih sajtova, osnovao nekoliko domaćih Web projekata, objavio preko 100 članaka u domaćoj i stranoj stručnoj štampi. U poslednje vreme je došao u žižu interesovanja sa njegovim najnovijim projektom online dostave hrane Donesi.com U ovom intervju ćete saznati više informacija o njegovom radu i njegovim pogledima na Web scenu u Srbiji i regionu.

Razgovarao: Dejan Bizinger

Pošaljite komentar
 1. Sonya je ocito ljubomorna,momci su napravili pravu stvar na kojoj mogu da pozavide mnogi!Samo naprijed,svaka cast.Hercegovac!
  (nonen, 17. novembar 2006 23:07)

  # Link komentara

 2. U svakom kliku se oseca profesionalizam.
  Svaka web prodavnica u Srbiji treba da ima podrsku. To su pionirski poduhvati koji nagovestavaju zrelost, kako korisnika interneta tako i programera. Istina je da nasi ljudi puno vise rade za americke firme preko neta nego sto se realizuju ovde. Oni koji rese da doprinesu razvoju web aplikacija u okviru nase zemlje su sa jedne strane istinski patrioti a sa druge mazohisti - ako se uzme u obzir zarada kao cilj.
  Sajt je odlican.
  (gurman, 11. novembar 2006 04:57)

  # Link komentara

 3. svaka cast za reklamu sajta dostava.co.sr :)
  inace sajt je smesan u odnosu na [link], to i najveci laik moze da provali
  (Dusan kovacevic, 8. novembar 2006 14:33)

  # Link komentara

 4. Sonya izgleda nije primetila da je preko donesi.com moguce ostvariti celokupnu uslugu - poruciti i pratiti stanje porudzbine do preuzimanja/dostave.
  (GR, 8. novembar 2006 13:35)

  # Link komentara

 5. to je sve pricam ti pricu. ovaj sajt nije nista drugo nego plagijat [link] sajta koji postoji bar 5-6 godina i mnogo je bolji.
  (sonya, 8. novembar 2006 01:29)

  # Link komentara