OnePlus i Oppo se spajaju - ujedinjenje kineskih giganta

Posle nekog peroida bliske saradnje, OnePlus i Oppo se spajaju, pri čemu OnePlus postaje Oppo pod-brend. Oba brenda su u vlasništvu BBK Electronics, pa se čini da se ovaj potez uglavnom odnosi na udruživanje resursa i formalizaciju njihovog radnog odnosa.

Izvor: Engadget
Pošaljite komentar
 1. Oni su i do sad bila jedna ista grupacija BBK electronics , Oppo , Realme, Vivo , One plus itd..
  (I_vo, 26. jun 2021 15:27)

  # Link komentara

 2. OnePlus su za moj ukus najbolji Kinezi. Mislim da ću da pazarim njihov sledeći flegšip, mada su i top modeli Oppo i Realme realni kandidati, nekako mi se ne žuri, LG koji koristim već skoro tri godine savršeno zadovoljava sve moje potrebe, jer je bio jedan od najjačih telefona kada sam ga kupio, a nekog napretka u bilo čemu osim kamera, koje me zanimaju kao lanjski sneg jer vrlo malo slikam, nema, ali sve mi se čini da mi, kad se nakanim, sleduje neki BKK u svakom slučaju, samo još Huawei i Xiaomi imaju zadovoljavajuće brzo punjenje, ali Huawei zaključava bootloadere, pa ne može ni da se rutuje ni da se flešuje, što je za mene eliminatorno, neću tuđ telefon i tuđu špijunsku alatku u svom džepu, a Xiaomi nekako ne volim, kupio sam ga jednom pre par godina za zaposslene, i pokazao se, iako na papiru dobar odnos cena/kvalitet, kao tipičan Kinez, gomila stvari je bila jako nekvalitetna i posle godinu dana je izgledao kao Samsung ili LG star pet-šest godina. Pritom par drugara već koju godinu koristi OnePlus, i jako su zadovoljni, meni se isto dopada, vrlo "zapadni" Kinez, kvalitetan, pametno odrađene sitnice, jedino što mu je i cena zapadna, ali to meni lično i nije toliko bitno sve dok neko, a la Apple, baš izrazito ne pokušava da me napravi budalom :))
  (EU Citizen, 19. jun 2021 15:57)

  # Link komentara

 3. Do sada nisu bili jedna kompanija?
  (Goran, 19. jun 2021 15:21)

  # Link komentara

 4. Koristi li neko Oppo? Zanima me kakvi su...
  (ona, 18. jun 2021 22:21)

  # Link komentara

 5. Volio bih probati One Plus, ali najbrzi telefon koji sam ikada koristio bio je ZTR Axon 10 Pro, Znaci to je munja ziva, suludo brzo.
  (Joooo, 18. jun 2021 21:47)

  # Link komentara