1. Neke 2014-15, ne sećam se tačno, popravka, tj, zamena Retina displeja na tad aktuelnom MBP u domaćim ovlašćenim servisima je iznosila oko 1000 evra :)
  (Nemanja, 4. maj 2021 09:50)

  # Link komentara

 2. Tri applemipads
  Stari od 3-7 g. Nijad ni jedan nije imao problem.
  (achtwn, 4. maj 2021 01:47)

  # Link komentara

 3. A za sta sluzi ipad pro?
  (Stojko, 3. maj 2021 09:31)

  # Link komentara

 4. Da li sam ja imao srecu ne znam, ali mi se nijedan mobilni uredjaj nije kvario, ne samo od Apple, bas nikad nijedan. Baterije sam uspesno menjao sam. Veci je problem sto zastare, ali to je softverski problem i najmanje je izrazen kod Apple, njihova IOS podrska je bar dva puta duza nego kod ostalih proizvodjaca
  (Splavar, 3. maj 2021 03:55)

  # Link komentara

 5. (za EU Citizen, 2. maj 2021 18:47)....

  Ma, razumem ja tebe, dečkić. Teško je biti "citizen" u EU. Nigde tople reči, a detinjstvo teško. Nego, nije nam jasno zašto si baš toliko isfrustriran oko svih mogućih tema? Pun nam te je forum. Biće da je baš tebi potreban taj Apple Care+. Vidiš i sam da Apple nesebično pokriva ne samo kad si izgubljen, već i kad si slomljenog srca. Čak i nakon 2 godine pljuvanja. Samo se ti nama odmori i nađi devojku, a mi ćemo večno pamtiti tvoje savete i mišljenja, i pominjati te često.
  (Đokče, 3. maj 2021 03:36)

  # Link komentara

 6. Ko je lud da kupi nešto od Applra, naravno :))) Ta arogancija i muža samo njihovim istreniranim zombijima ne smeta, to nije pitanje novca, ja imam dovoljno novca da kupujem takve špilerajčiće svaki treći dan i popravljam ih za 700 evra svaki drugi kada ne bih imao pola mozga, :)) nego nulte tolerancije za korporatni bezobrazluk, ne samo Appleov, mada su oni, zbog armije marketinških zombija najgori, već i Mikrosoftov, Samsungov ili bilo kog drugog ko sebi umisli da može da zeza nekog ko ustvari treba da mu da pare :)) Možda sluđene, trendi milenijalčiće i može, ali mene malo teže :))
  (EU Citizen, 2. maj 2021 18:47)

  Imaš izbor da kupiš Android pun bagova koji posle dve godine prestane da se ažurira i aplikacije ne rade. Ne moraš da kupiš iPad. Jedino ozbiljna alternativa je Surface Pro ali cena takođe paprena.
  Ili da čekaš da Rusi nešto skalabudže za stotinak godina.
  (Izbor je tvoj, 3. maj 2021 01:44)

  # Link komentara

 7. Imam već peti Huawei tj. Honor... Svi ispravni... Kakva garancija, zašto ?
  (Čiča Miloje, 3. maj 2021 01:36)

  # Link komentara

 8. Mene čudi da je Apple stavio da nov iPad Pro sa mini-LED ekranom košta koliko košta, to jest da nije skuplji, obzirom da ima isti M1 SoC kao i MacBook Air koji na raznim testovima "briše patos" i sa znatno skupljim laptpovima (pogotovo kad laptop nije na punjaču, što kod nekih laptopova znatno umanjuje performanse, dok kod M1 MBA izgleda da su performanse identične i na punjaču i kad nije na punjaču... i to ne samo na nekim "sintetičkim" testovima... ima klipova u kojima edituju 10-bitni 8k HEVC video na MacBook Air... dok ja na quad-core Core i7 ne mogu ni 10-bitni 4k da pustim bez seckanja), plus ekran koji na osnovu spcifikacija koje su se čule zvuči da će da ima bolju sliku nego onaj Pro Display XDR.

  Za Pro Display XDR iako je dosta veći stoji da ima "576 local dimming zones"... za ovaj mini-LED iPad piše da ima "2,596 local dimming zones", što bi trebalo da znači da bi tkz. "blooming" tebalo da bude još teže uočljiv.

  A bio je reviw za Pro Display XDR kod Linus Tech Tips... bili su u fazonu "ne vraća mi se na drugi monitor kad sam sad video ovaj kolko dobru sliku ima"... za "blooming" su rekli da ga nisu primetili pri normalnom radu, iako se možda na nekim foografijama primećuje.

  Ipak, ova cena popravke kad je uređaj van garancije mi zvuči preterano ako je to kao neka fiksna cena koju bi plaćao i neko u slučaju da mu iPad ispadne niz stepenice i da mu naprsne ekran, a da sve ostalo radi, obzirom na cenu novog uređaja.
  (Maks, 3. maj 2021 00:13)

  # Link komentara

 9. Biće zanimljivo sa svim novim uređajima kad istekne garancija, ova što se komentator hvali od 2 godine. Tu popravke nema, mora da se menja cela unutrašnjost. Nema upgrade, mora cela unutrašnjost menja.
  (Marx, 2. maj 2021 19:51)

  # Link komentara

 10. Stojadinka ovce šiša
  Pripomaže ju Radiša
  Ovce strižu, u džak vune meću
  Janjci bleju, makaze zvekeću...
  Zvec, zvec
  (Locutus, 2. maj 2021 19:41)

  # Link komentara

 11. Ko je lud da kupi nešto od Applra, naravno :))) Ta arogancija i muža samo njihovim istreniranim zombijima ne smeta, to nije pitanje novca, ja imam dovoljno novca da kupujem takve špilerajčiće svaki treći dan i popravljam ih za 700 evra svaki drugi kada ne bih imao pola mozga, :)) nego nulte tolerancije za korporatni bezobrazluk, ne samo Appleov, mada su oni, zbog armije marketinških zombija najgori, već i Mikrosoftov, Samsungov ili bilo kog drugog ko sebi umisli da može da zeza nekog ko ustvari treba da mu da pare :)) Možda sluđene, trendi milenijalčiće i može, ali mene malo teže :))
  (EU Citizen, 2. maj 2021 18:47)

  # Link komentara

 12. Na veliku tugu apple lopova, u EU (a i srbiji) moraju 2 god garanciju da daju.
  Tako "ekoloska" firma.
  (kaboom, 2. maj 2021 18:44)

  # Link komentara

 13. U prvih godinu dana internacionalne garancije (ili 2 godine garancije u EU) popravka nece nista da nas kosta
  (ludnica je kanda otkljucana sirom ostala, 02. maj 2021 13:53)

  Pa to valjda zavisi od toga dali je sam crko ili si mu pomogao :)
  (Nebojša, 2. maj 2021 18:03)

  # Link komentara

 14. Srećom pa ima i alternativa toj jabučarskoj sekti.
  (marko_sthlm, 2. maj 2021 17:34)

  # Link komentara

 15. ahahahahahhahahahahha apple
  (knjiga o Milutinu, 2. maj 2021 13:59)

  # Link komentara

 16. U prvih godinu dana internacionalne garancije (ili 2 godine garancije u EU) popravka nece nista da nas kosta
  (ludnica je kanda otkljucana sirom ostala, 2. maj 2021 13:53)

  # Link komentara