1. Mislim da su oba igraca Cyberpunka odusevljena apdejtom.
  (sanjuro, 8. april 2021 06:49)

  # Link komentara

 2. Recenzije kažu da, ako ste čekali ovu zakrpu da započnete igru, čekajte i dalje ?
  (N., 7. april 2021 07:26)

  # Link komentara

 3. @sasa, 6. april 2021 15:50
  De gustibus et coloribus, non disputandum est...
  Ali, reći da su Far Cry i Crysis imale sve - radnju, grafiku, dužinu - je u najmanju ruku besmisleno. Oba serijala su poznata po excuse plot pričama. Far Cry nije postao ništa bolji od kada je prešao u vlasništvo Ubisofta. Naprotiv! Uvek ista prežvakana glupost od priče sa neznatnim varijacijama na temu. Dašak svežeg vazduha su bili Blood Dragon i Primal, ali su i to bile one trick pony igre. Na Crysis neću ni da trošim reči. A bar na papiru je priča delovala zanimljivo. Što se same radnje tiče, pa, u oba slučaja manje-više generički FPS sa par gimmicka. Koji i nisu najbolje upotrebljeni. Grafika nije loša, ali je bilo i boljih i što je bitnije, bolje optimizovanih. Usput, grafički tour de force se ne ogleda samo u polygon budžetu, high quality teksturama, naprednim šejderima i slično, već i tome kako je sve uklopljeno, i koliko realistično deluje. Žao mi je, ali ni Far Cry - mislim i na originalnu igru i na Ubisoftove igre - ni Crysis se baš ne mogu pohvaliti na tom polju. Što se dužine tiče, realistično - padding sadržaj. Obe igre, ali i njihovi nastavci, se zapravo ne mogu pohvaliti dužinom. Jednostavno, previše padding sadržaja.

  A Cyberpunk uopšte nije katastrofa od igre. Na PCu. Da li je mogao biti bolji? O, da. Ali, ni ovako nije loš. U konačnici, oživeo je interesovanje za cyberpunk žanr, ali i interesovanje za originalnu Cyberpunk role-playing igru.
  (Low Key Lyesmith, 6. april 2021 21:39)

  # Link komentara

 4. Nije loša igra ali nekako sam prestao da je igram posle par sati :)
  (Nikola, 6. april 2021 21:14)

  # Link komentara

 5. Apdejt... Apdejt!
  (dzigi, 6. april 2021 18:05)

  # Link komentara

 6. Kakav je hype bio na ovu igru, pa to je uzas. Instalirao je, video kakvo je njesra i obrisao. Zao mi ljudi koji su dali pare za ovu nasminkanu glupost. Nadam se samo da su trazili povrat novca nazad.
  (Sasa, 6. april 2021 17:49)

  # Link komentara

 7. Kasno, vratili mi pare. Žali bože witchera, ako ga budu pravili, uopšte, (a ja im savetujem da se preko njega čupaju) mogu da zaborave na preodere.

  Na žalost, cyberpunk, nije loš samo tehnički. Priča je užas i šuplja.

  Što reče jedan komentator već pogledaj samo kolika faca je bio Vass iz farcry4. Gameplay a pogotovo scenario je ono što gura igru ne grafika... tako je pukao hitmen, tako je pukao i Splinter cell.

  1999 sam igrao commandose to je brate bila igra. I "die by the sword" tu igru da malo srede grafiku, pojela bi sve današnje sword and magic naslove. Ne samo po priči, nego i sistemu borbe mačem.

  Igre postale ko filmovi, sve skuplje i sve gluplje.

  Sećam se kad sam igrao prvi medal of honer i cod, jbt koja priča. Pa ti se saosećaš sa protagonistom. Sad opalim cod i na pola nemam pojma ni kako se zove glavni lik ništa igram automatski. Kaže mi žena pre neki dan, počeh da igram mad max. Jbt pa ti sve igre odmah igraš ko da ih godinama igraš. Pa kad su sve na isti kalup.

  Obožavam witchera, al zbog ovoga kako su navukli i zeznuli ceo svet, želim da je Poljacima cyberpunk poslednja igra koju će uraditi.
  (Milan, 6. april 2021 16:39)

  # Link komentara

 8. Не,хвала!
  (Лажите неког другог, 6. april 2021 15:51)

  # Link komentara

 9. far cry - 4 gb , crysis - 10. igre koje su imale sve - radnju , grafiku, duzinu.sad samo komplikuju , idu na glomaznost a dobitaka nema.
  (sasa, 6. april 2021 15:50)

  # Link komentara

 10. Само 40gb.Мало куме мало без 200gb закрпa не скидати до даљњег ;)..
  (TataBrada, 6. april 2021 15:31)

  # Link komentara

 11. Zakrpa od 40 GB, a zapravo ništa značajno nisu ispravili. Kakva katastrofa od igre.
  (Realizam, 6. april 2021 15:10)

  # Link komentara

 12. Није то ништа. Прошле недеље изашао апдејт за CoD WZ od 100GB и више су уништили него допринели.
  (Боле, 6. april 2021 15:01)

  # Link komentara

 13. Očajna igrica
  (Dragan, 6. april 2021 14:32)

  # Link komentara