1. Srbi, ne znaju razliku između Twich-a i Twitter-a al' zato znaju sve o dubokoj državi! E Srbijo među šljivama...!
   (Djoka iz NY, 1. jul 2020 14:49)

  # Link komentara

 2. Twitch deco ne twitter. Platforma za strimovanje.
   (DanteSu, 1. jul 2020 11:28)

  # Link komentara

 3. @(Keke, 30. jun 2020 16:56)

  Twitteru je tesko da shvati, da bi ovi republikanci vrlo lako mogli da proture zakon da je zabranjeno brisati predsednicke naloge na drustvenim mrezama, kao i da su takve stvari kaznjive zakonom. Hm, kad malo bolje razmislim, siguran sam da je Tramp tolika budala da vec uveliko trazi nacin kako da kazni twitter.
  (Eee, 1. jul 2020 01:49)

  # Link komentara

 4. Trampovim pristalicama, uključujući ove u Srbiji, stvarno je mnogo teško da shvate neke stvari. Da, ako ja imam internet platformu, mogu da odlučim da neću da tolerišem da mi korisnici pišu poruke mržnje i rasizma. Idite napravite svoju platformu pa širite ideje o superiornosti bele rase, 5G radio talasima koji prenose viruse, ravnoj zemlji, o čemu god hoćete.
  (Keke, 30. jun 2020 16:56)

  # Link komentara

 5. Ovde se ne radi o broju pratilaca vec o zabrani slobode govora. A za vecinsku populaciju u SAD uz drugi amandman to je svetinja. Takodje, ova zabrana (a sto bi se reklo bas i u ovaj cas) ce itakako da bude ozbiljno shvacena od strane republikanaca tako da se uskoro moze ocekivati promena klauzule o neodgovornosti IT medija o tome sta se nalazi na njihovom websajtovima/forumima/platformama. Ovo je itekako velika stvar.
  A pogotovu je cini jos vecom, jer je precedniku blokiran nalog.
  (Pero, 30. jun 2020 16:12)

  # Link komentara

 6. Tump i dalje ima puno pristalica u Srbiji, zar ne?
   (Hm..., 30. jun 2020 16:02)

  # Link komentara

 7. Da je pametan i migne nekim od svojih pristalica koji su isto tako u it sektoru,da naprave pandam platformama ciji flasnici su otvoreni protivnici i deo duboke drzave, isto tako migne svojim pristalicama iz hadge fondova da investicijski poguraju to uz medije koji ga podupiru. Sa dva twita da prestaje objave na toj platformi i zbog fake newsa i pristrasnosti,ce koristiti to i to,razbuco bi jih za cas posla. Trenutne plaforme su sve samo ne neutralne i strasno pristrasne potpomugnete fondovima ciji flasnici isto dise i teraju agendu.
   (mihael, 30. jun 2020 15:42)

  # Link komentara

 8. Znači Twich je potpisao samom sebi gašenje
   (Neđo Valderama, 30. jun 2020 15:05)

  # Link komentara