1. Samo WoW
   (For the Alliance, 8. novembar 2019 00:01)

  # Link komentara

 2. @Bojkot!!!, lik je prekrsio pravila turnira. Realno zasluzio je sta je dobio.
  (SAMO BAHATO, 5. novembar 2019 09:57)

  # Link komentara

 3. @Low Key kad se obracas ljudima treba da se trudis da te razumiju.
  (120, 5. novembar 2019 01:02)

  # Link komentara

 4. @Bojkot!!!, 4. novembar 2019 11:15
  Blizzard Entertainment, Inc. nije non-profit organizacija, i logično je da će joj zarada biti na prvom mestu. Ne vidim zašto imate problem s tim. Ako je neki lik izneo svoj stav - na šta apsolutno ima pravo, BTW - i ako je taj stav ne samo u suprotnosti sa zvaničnom politikom kompanije, već je i njegovo iznošenje bilo u suprotnosti sa pravilima turnira - A jeste! - reakcija Blizzarda je bila ne samo očekivana, nego i sasvim ispravna. Sviđalo Vam se to ili ne. Žao mi je ako to nekoga vređa, ali nečiji lični stavovi i osećanja su apsolutno nebitni in the grand scheme of things. I kada je o profitu reč, natch. Usput, građanske se slobode krše i drugde, ne samo U PRC, ali se čini da je samo Kina problem. Hypocrisy, much? BTW, lično sam protiv aktualnog kineskog režima - da budem iskren, mrzim komuniste (totalitarna zločinačka ideologija, što upravo PRC odlično ilustruje) u svim njihovim varijantama - ali apsolutno ne mogu podržati ove HK kretene koji protestuju već neko vreme. Razlog - neko ko se, zaboga, zalaže za građanske slobode, ljudska prava i slično, a istodobno apeluje na Veliku Britaniju da bude garant tih sloboda i prava, verovatno pati od gadnog oblika šizofrenije. Možda i specifične nationwide forme Stockholm sindroma, u slučaju HK. Just saying. I koliko mi god to bilo mrsko reći - bravo za Blizzard. Mada se čini da su popustili pred pritiskom woke budaletina. Šteta.
  *Nadam se da će komentar biti objavljen u celosti.
  (Low Key Lyesmith, 4. novembar 2019 15:14)

  # Link komentara

 5. A to sto se Blizzard uvlači Kineskoj vladi tako što ne daje zasluženu nagradu za turnir, čoveku, nakon što je rekao da podržava proteste u Hong-Kongu??? U stanju su da zanemare gaženje ljudskih sloboda u Kini zbog profita. Gade mi se.
  (Bojkot!!!, 4. novembar 2019 11:15)

  # Link komentara

 6. Ne lupetaj malisa, za tebe su klikeri i lastiz, a ne video igre...
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Termodinamicar, 4. novembar 2019 00:37)

  Slatko. Ajde sad vrati se lepo na prepisanu dozu, nije zdravo ni za tebe ni okolinu kad zaboravis lekice.
  (Sabre, 4. novembar 2019 11:08)

  # Link komentara

 7. Streameri su otkrili da je datum izlaska 2025 najranije.
   (Milos, 4. novembar 2019 04:12)

  # Link komentara

 8. Videli lepo da su Grim Dawn i Path of Exile bolje Diablo igre od Diabla 3 i shvatili da je vreme da se vrate korenima. Mene malo zraci sto endzin iskreno VEC izgleda dated a ovo nece izaci pre 2020, ali ako bude igra zaista open world verzija miksa dvojke i keca uz malo kul kombat fora iz trojke (skilovi su bili jedino zabavno u trojci, ne u smislu da mogu da se menjaju nego u egzekuciji) bice odlicna igra.
  (Sabre, 03. novembar 2019 17:58)

  Ne lupetaj malisa, za tebe su klikeri i lastiz, a ne video igre...
   (Termodinamicar, 4. novembar 2019 00:37)

  # Link komentara

 9. Ali barbarin.. jel brije taj sta radi?
  (Igor, 3. novembar 2019 18:40)

  # Link komentara

 10. Videli lepo da su Grim Dawn i Path of Exile bolje Diablo igre od Diabla 3 i shvatili da je vreme da se vrate korenima. Mene malo zraci sto endzin iskreno VEC izgleda dated a ovo nece izaci pre 2020, ali ako bude igra zaista open world verzija miksa dvojke i keca uz malo kul kombat fora iz trojke (skilovi su bili jedino zabavno u trojci, ne u smislu da mogu da se menjaju nego u egzekuciji) bice odlicna igra.
  (Sabre, 3. novembar 2019 17:58)

  # Link komentara

 11. Hahahahaaaa....dzabe im "brutalan" trejler, kad je jedino prvi deo bio stvarno brutalan.
  Dvojka, kako-tako, mogla je da bude bolja.
  Sve posle toga tesko smece.
  Ubili su ga sa mikro-menadzmentom, milijardama kristala i kojekakvih opcija, koje su samo teska sminka.
  Nema nista dok ne nadjes Anvil of Fury, pa ti bleksnmit napravi onaj ludacki mac!!!!
  (Pedu, 3. novembar 2019 16:40)

  # Link komentara

 12. Rano je još, kažu da nije čak ni "Blizzard soon", ali stvarno obećava. Umeju da naprave sinematike kao niko na svetu, a sad se vraćaju korenima, mračnoj horor atmosferi. I mala ispravka, na srpskom je "varvarin" (kao Konan).
   (NenadG, 3. novembar 2019 14:45)

  # Link komentara