Stiže Neverwinter Nights: Enhanced Edition

Studio Beamdog, čiji je vlasnik jedan od BioWare osnivača, Trent Oster, se poslednjih pet godina specijalizovao po tome što pravi “unapređene”, odnosno Enhanced edicije popularnih RPG klasika koji su dolazili iz orginalnog BioWarea, Interplaya i Black Isle Studios.

Izvor: play.co.rs
Pošaljite komentar
 1. ljudi, vredi li igrati ovo? Pokušao sam jednom, ali me glavna kampanja smorila. Obožavam D&D, igrao sam i Baldurs Gate, i Icewind Dale, tako da nije problem sam univerzum...

  Treba li da istrajem, ili da krenem recimo od neke druge kampanje?
   (PrtyWnds, 14. mart 2018 12:33)

  # Link komentara

 2. Poznajući minuli rad Beamdoga, moram reći da nisam oduševljen vešću. Prethodne Black Isle/BioWare igre koje su objavili pate od gomile mehaničkih - game mechanics - problema, a tu je i njihova sklonost da bespotrebno, gotovo na silu, ubace SJW friendly elemente. Case in point - trans characters u Siege of Dragonspear (ekspanziji za BG: EE), što lore-wise uopšte nema smisla u igri smeštenoj u (A)D&D setting, gde postoji gomila spellova, napitaka i predmeta za on the fly promenu pola; Girdle of Masculinity/Femininity, equippable item u Baldur's Gate igrama (with humorous results)... But, I digress.
  Zašto mislim da najava NWN Enhanced Edition, predstavlja prilično lošu vest? Svi pravi fanovi Black Isle/BioWare igara - koje su doživele Enhanced izdanje u Beamdog režiji - će vam reći da je bolje nabaviti te igre u standardnoj verziji, a zatim ih modovati, nego uzimati Beamdog Enhanced edicije. I tu dolazimo do problema - pretpostavljam da će najva NWN Enhanced, za posledicu imati povlačenje obične, odnosno Diamond edicije Neverwinter Nights iz prodaje. Šteta.
  (Low Key Lyesmith, 14. mart 2018 10:37)

  # Link komentara

 3. koliko sam ja ovo igrao, koliko puta vise i ne znam, a evo izgleda da cu opet.
   (\0/, 13. mart 2018 21:50)

  # Link komentara