Ipak ništa od NFT "crvića"

Napori kompanija da integrišu NFT sadržaj u svoje proizvode i servise postaju sve češći u poslednje vreme, ali izgleda da nisu svi ti pokušaji dobro prihvaćeni.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 02.02.2022.

11:32

Ipak ništa od NFT
Foto: Lightspring / Shutterstock

Team17 je tako nedavno objavio planove o predstavljanju NFT-ova za svoju popularnu franšizu Worms, u okviru "MetaWorms" NFT projekta.

Međutim, sada izgleda da su ti planovi ipak prekinuti. Razlog je veliki otpor i negodovanje koje je usledilo kako od zaposlenih u kompaniji, preko fanova, pa sve do razvojnih partnera. Ovo je Team17 primoralo da otkaže planove o objavi NFT-a za Worms. Sve je otišlo toliko daleko da su čak i neki kompanijini partneri objavili da će prestati da sarađuju sa Team17 ubuduće, ukoliko kompanija bude krenula ovim putem.

Team17 je u međuvremenu objavio da će prekinuti sa radom na NFT projektu, nakon reakcija zajednice i fanova, a sve to se desilo nakon svega 48 sati od prve objave NFT planova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: