Instagram mnogima nije radio; Problemi su sada rešeni

Ukoliko ste sinoć imali problema sa pristupanjem Instagramu - niste jedini. Izveštaji širom interneta (Downdetector, Reddit), ukazuju na to da su brojni korisnici prijavljivali različite greške sa servisom.

Tehnopolis

Izvor: B92, Verge

Petak, 27.05.2022.

10:10

Instagram mnogima nije radio; Problemi su sada rešeni
Foto: Nopparat Khokthong / Shutterstock.com

Korisnici Instagrama su primećivali ekrane na kojima nisu ulogovani, stranice sa praznim objavama fotografija, "Welcome to Instagram" poruke kao da imaju potpuno novi nalog ili feedove koji se ne učitavaju nakon nekoliko fotografija.

Rano jutros, posle ponoći, Instagram je objavio da su pomenuti problemi rešeni, pa bi aplikacija trebalo ponovo da funkcioniše bez problema.

U izjavi za The Verge, iz Instagrama su istakli: "Tokom jučerašnjeg dana korisnici su imali problema sa pristupanjem Instagramu. Rešili smo problem brzo za sve koji su bili pogođeni ovim i izvinjavamo se zbog neugodnosti".

Zanimljivo je da prestanak rada Instagrama nije bio u vezi sa nekom posebnom funkcijom, tako da ostali servisi rade. NetBlocks je prijavio da su problemi sa Instagramom primećni na globalnom nivou, ali sada više nema blokiranja rada koji je široko rasprostranjen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: