Gejming 4

16.04.2024.

18:31

Požurite i probajte besplatno najnoviji Assasin's Creed

Otvorila se mogućnost da besplatno isprobate najnoviji deo Assasin's Creed franšize.

Autor: Jovan Đurić

Jovan Đurić
Požurite i probajte besplatno najnoviji Assasin's Creed
Ubisoft Promo

Podeli:

Ukoliko hoćete da Assassin’s Creed Mirage isprobate na računaru, Ubisoft je pripremio posebnu ponudu na Epic Games Store.

Možete da igrate ukupno dva sata, i to od samog početka, a ako vam se igra svidi i odlučite da je kupite, sve što ste postigli biće vam sačuvano i preneto u kupljenu verziju.

Ponuda traje do kraja aprila, a sama igra je, podsetimo, od trenutka kada je izašla dobila nekoliko unapređenja, od kojih je najveće New Game + opcija kao i dodatni "izazovi".

Na razvoju ove igre je radio i tim Ubisofta iz Srbije, o čemu smo ranije razgovarali sa Milicom Todorović, koja je producent (Associate Producer) u beogradskom timu ove kompanije.

"Beogradski tim je radio na najrazličitijim delovima što gejmpleja, što User Interface-a (UI). Važno je napomenuti da je Assassin's Creed Mirage rezultat rada 13 Ubisoft studija, koji su zajedno oživeli impresivni grad Bagdad u danima Abasidskog carstva", rekla je Todorović tada za B92 Tehnopolis.

Ceo intervju o najnovijem delu Assasin's Creed franšize pročitajte ovde.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: