Već je u prodaji, a još nije ni predstavljen

Prodavnica u Matagalpi u Nikaragvi, objavila je na Facebooku da je već dobila četiri primerka Galaxyja S23 Ultra telefona. Radi se o telefonu koji će Samsung predstaviti 1. februara.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.01.2023.

15:45

Default images

Iako je već od ranije poznato da će Samsung započeti s prodajom Galaxy S23 Ultre početkom februara, kompanijina perjanica već se može da se kupi i isproba.

Naime, jedna prodavnica u Matagalpi u Nikaragvi, pohvalila se na Facebooku da u prodaji ima četiri primerka Samsungovog predstojećeg flegšipa u konfiguraciji od 12 GB RAM-a i 512 GB interne memorije i da su spremni za isporuku.

Cena nije poznata, ali su zato postavljene fotografije koje prikazuju kako će izgledati pakovanje Galaxy S23 Ultra telefona i u kojim će bojama stići.

Podsetimo, Galaxy S23 Ultra će vizuelno biti gotovo identičan svom prethodniku, ali stiže s nedavno predstavljenim 200MP ISOCELL HP2 senzorom, pa bi kvalitet fotografija i video snimaka trebalo da bude na višem nivou.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: