Šta je sad pa ovo? FOTO / VIDEO

Nakon što je predstavio Essential Phone - pametni telefon vrhunskih karakteristika koji je u početku imao problema sa softverom, da bi potom bio značajno poboljšan, Endi Rubin kao da je nestao sa scene.

Izvor: B92
Podeli

Iako je naslednik njegovog prvenca bio je otkazan, sada se čini da Rubin i njegov tim ipak nisu od njega odustali, piše The Next Web.

Taj sajt navodi da Rubin radi na novom proizvodu, u okviru projekta GEM. On je na svom Twitter profilu objavio nekoliko tajanstvenih fotografija, oko kojima nije saopštio mnogo toga.

U svom sledećem tvitu, Endi je pokazao nove uređaje koji, kako se čini, imaju najizduženiji odnos stranica ikada viđen na pametnom telefonu, i jedinstveni izgled.

Još uvek, međutim, nije bilo jasno da li se ovde radi o novom modelu Essential Phonea ili je u pitanju potpuno nov Rubinov projekat. Sve dok se nije pojavio prvi zvanični tvit:

Zanimljivo je to da, baš kao i Microsoft pre nekoliko dana, ni Rubin ni Essential nisu upotrebili reč "telefon", već opštiji naziv "novi mobilni uređaj".

Zasada nije jasno da li će ovaj uređaj koristiti Android operativni sistem. Inače, Endi Rubin je jedan od njegovih tvoraca, podseća Tportal, pa je teško zamisliti da će mu sada tek tako okrenuti leđa.

Ipak, njegov novi telefon ne liči ni na jedno dosadašnje izdanje nekog Android uređaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.