Polomio se! VIDEO

Uprkos nekim premijum karakteristikama, kao što su Snapdragon 8 Gen 1 procesor i 5000mAh baterija, izgleda da OnePlus 10 Pro ne spada među najizdržljivije telefone na tržištu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 22.02.2022.

10:34

Polomio se! VIDEO
Foto: Jack Skeens / Shutterstock.com

Zak Nelson, kreator popularnog YouTube kanala JerryRigEverything, podvrgao je OnePlus 10 Pro svojim uobičajenim testovima izdržljivosti, uključujući i savijanje telefona.

Pomenuti, test savijanja telefona je odrađen pred kraj videa (od sedmog minuta), a šta se konkretno desilo možete pogledati sami. Pre toga, OnePlus 10 Pro je podvrgnut standardnim testovima grebanja i paljenja ekrana, kao i grebanja poleđine.

Da se vratimo na test izdržljivosti tokom savijanja, koji je svakako najzanimljiviji segment ovog videa. Zak je uspeo da uobičajenom primenom sile (koju verovatno koristi kada testira i druge telefone) gotovo prepolovi OnePlus 10 Pro.

OnePlus za sada nije odgovorio na zahteve da prokomentariše ono što video pokazuje, niti da li planira da implementira bilo kakmve izmene kako bi OnePlus 10 Pro načinio izdržljivijim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: