Pogledajte koliko je izdržljiv Galaxy S23 Ultra VIDEO

Samsung je početkom meseca predstavio Galaxy S23 seriju. Telefoni iz ove serije već su testirani od nekih recenzenata, a među zanimljivijim testovima su oni koji se odnose na izdržljivost uređaja.

Tehnopolis

Izvor: Bajtbox

Subota, 11.02.2023.

17:00

Pogledajte koliko je izdržljiv Galaxy S23 Ultra VIDEO
Foto: Framesira / Shutterstock.com

Galaxy S23 Ultra je prošao dva testa izdržljivosti, pa pogledajmo kako se pokazao. PBKreviews i Zak sa kanala JerryRigEverything testirali su izdržljivost ovog telefona.

PBKrewiews otkriva da je telefon izašao "neoštećen" iz vode nakon tri minuta, što je zasluga IP68 sertifikata.

Ekran telefona odlično preživljava ogrebotine od novčića, dok grebanje telefona oštrijim predmetom pokazuje ogrebotine na nivou 8 i dublje ogrebotine na nivou 9 Mosove skale. Modul kamere pokazuje identične rezultate. Test pada otkriva naprsnuće ekrana nakon ispuštanja sa visine struka direktno na beton. Poleđina takođe puca nakon istog pada, ali uprkos fizičkim oštećenjima, ekran i ostale komponente telefona ostaju potpuno funkcionalne.

Kada je reč o rastavljanju telefona, možemo primetiti da je Samsung poprilično olakšao zamenu baterije u odnosu na prethodnika. Svi kablovi i konektori uredno su označeni što dodatno čini proces servisiranja lakšim. PBKreviews dao je ocenu 9/10 za popravku Galaxy S23 Ultra telefona.

S druge strane, poznati Zak ogrebotine na Galaxy S23 Ultra telefonu primećuje nešto ranije i to na nivou 6 i nivou 7 Mosove skale. Kada je riječ o testu savijanja, telefon se pokazao izuzetno fleksibilnim i nije se savio bez obzira s koje strane je Zak pokušao da ga savije.

I njegov video takođe otkriva da je bateriju telefona poprilično lako zameniti, odnosno mnogo lakše nego kod Galaxy S22 Ultra telefona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: