Nova magija iz Honora stiže u vidu savitljivog telefona

HONOR nagoveštava objavu svog prvog savitljivog telefona, za koji je poznat naziv.

Tehnopolis

Izvor: B92, Honor

Sreda, 22.12.2021.

12:43

Nova magija iz Honora stiže u vidu savitljivog telefona
Foto: HONOR Srbija

Sve popularniji brend HONOR objavio naziv svog prvog savitljivog pametnog telefona, a to je HONOR Magic V.

HONOR je na Twitteru nagovestio i dizajn uređaja, koji će biti kompanijin prvi savitljivi premijum model. Nije objavljeno kada će telefon biti predstavljen.

Kompanija HONOR je već neko vreme otvoreno sugerisala želju i ideju o objavi sopstvenog telefona sa fleksibilnim ekranom.

Unfold all the potential. This is HONOR’s first foldable flagship phone, the #HONORMagicV. pic.twitter.com/kijORIGxg1

— HONOR (@Honorglobal) December 22, 2021
Kada su u pitanju specifikacije, zvaničnih informacija nema, ali internetom kruže vesti da će da će savitljive displej panele za uređaj obezbediti kompanije BOE i Visionox.

Pored toga, neki izvori sugerišu da će se ekran telefona savijati ka unutra i imaće veličinu od 8,03 inča, dok će spoljašnji ekran imati veličinu od 6,45 inča.

HONOR se na ovaj način pridružuje sve većoj listi kompanija, koje su već objavile ili planiraju da objave svoj savitljivi telefon.

Na početku smo imali Samsung i Huawei, a potom su se pridružili i Xiaomi, Motorola i Oppo. Google bi takođe mogao predstaviti svoj model savitljivog telefona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: